Kozmetika so slimačím extraktom?

lienka_1

uf, tak o kozmetike so slimacim extraktom som este ani nepocula veru....ja pouzivam na plet nuance kozmetiku a som spokojna...tiez obsahuje vseliake vytazky y bylin, ale hlavne je bez parabenov a silikonov.

babenka111

Já som s kozmetikou so slimačím extraktom spokojná. Kúpila som si micelárnu vodu _ inak odličuje aj oči a intenzivný bieliaci krém so slimačím extraktom , pretože sa mi toto leto urobili fliačiky na tvári. Krásne vybieluje. Plánujem si kúpiť aj tu veľkú masku v tube. Za mňa jednotka a nemusím minúť na to celú výplatu!!!!

Dotka444

Tu máš recenziu na cougar slimačí sliz od nezávislej bloggerky aj s jej reálnymi fotkami, aj keď si nie som istá, či sa link zobrazí. Ak sa nezobrazí, nájdeš ju na mademoiselleeem.blogspot.sk :

mademoiselleeem.blogspot.sk

Happyday

Milujem kozmetiku so slimákmi. Mám takú dosť dorobenú pleť (jazvičky a tak) som si to dala s týmto dokopy. Nepamätám si odkiaľ bol, ale určite som nedala veľa peňazí, lebo na to nemám.

vychytávka

To to je na Slovensku typické ak to nie je z Francúzka, alebo ak to nestojí kopu peňazí tak to nie je dobré!!. Nepoznám túto kozmetiku, ale nepáči sa mi názor niekoho ,kto výrobok neodskúšal a podľa sumy usúdil ,že to nie je dobré. Halooooo!!!! Sme práve na Slovensku ,kde kopa žien peniaze nemá a predsa sa chce o seba starať, tak buďme k sebe dobré!!!

Olalaa84

JanaJaJa :-) no usudila som to podla toho že ked si neskusila tie kremy len pises že vyzeraju lacno :-) nemyslim ze lacný vždy znamena nekvalitny a drahy kvalitny .. to je cele :-) .. ja ta nenutim do žiadnej kupy ani nič .. tiež možem ako ty mat svoj nazor :-) to je cele

JanaJaJa

Olalaa84, tento tvoj komentar je typicka reklama predajcu tej znacky, uz som to videla vo viacerych diskusiach =D Tie ich kremy nie su ziadna kvalita, vidiet to uz podla ceny. Inak na obale nezalezi, to si kedy videla kupovat si kozmetiku podla obalu? =D a este asi pre nizku cenu, vsakze? nie dakujem, ja radsej kvalitu =)

Olalaa84

Hm ja som si z tej značky Victoria Beauty objednala uz viac krat výrobky a bola som spokojna ba až milo prekvapena , ale maju tam aj výrobky iných znaciek ci Skinlite, Purederm alebo Boemi, možno tie ťa oslovia viac ked davaš doraz na obal :-)