Mate skusenosti s telovymi mliekami yves rocher a co si myslite o tej kozmetike

lombardo1981

Yves Rocher sa vyrába vo Francúzsku, nie v Číne. Prírodná kozmetika, ktorá po odobratí certifikátu presunula takmer všetku svoju výrobnú prevádzku do Číny je Mary Kay.
Čo sa týka testovania na zvieratách, tak YR testuje na zvieratách iba produkty, ktoré sa vyvážajú do Číny, a to z dôvodu, že Čína má zákon, podľa ktorého kozmetické výrobky musia prejsť testovaním na zvieratách, žiaľ. A práve kvôli tomuto faktu im bol odobraný certifikát. Nie pre globálne testy. Vo zvyšku sveta testy nevykonávajú.

gabika123

Je to kozmetika testovana na zvieratach, takze u mna nula bodov. Ja pouzivam uz len arganovy olej a som velmi spokojna.

Shayleen

Ahoj. Ja som už viac než roka u yves rocher. Som veľmi spokojná s ich výrobkami už tam objednávam skoro všetko. Sminky, laky na nechty, šampón a balzamy, telové pilingi a na sprchovanie a telový krém. Som so všetkým spokojná a zatiaľ nemám žiadne negatívne skúsenosti

Efinka25

preposielam ešte raz : www. dailymail . co .uk/news/article-2181468/Big-beauty-brands-dropping-cruelty-free-animal-testing-policies-sell-products-China.html

Efinka25

Yves Rocher- pravá francúzska kozmetika a polovica je vyrábaná v posledné roky v ČINE! to je TOPKA ako fakt. no ešte taká pikoška na značky ktoré sa zapredali a vlastne postupom času zisťujeme, že hesla ako hlasia no animal testing atď nie je pravda, lebo ak príde na celosvetový biznis a vidia prachy zabúda sa na všetko a nám tu halušky do hlavy pchaju: www.dailymail.co.uk si prečítaj. AAAAAA natieraj sa radšej olivovým olejom!!!!
hlavne si pozri NON-APPROVED COMPANIES a zistiš že je tam aj značka YVES ROCHER a hneď si rozmyslíš od nich MLIEKO kúpiť! som z tejto značky úplne znechutená, už čokolvek iné a na totalkú chemické,ale aspoň neklamú!!!!