Praziquantel pre ludi proti parazitom

Príspevok v téme: Praziquantel pre ludi proti parazitom
didik

bola som na jednom vysetreni u liecitela na takom pristroji kde mi pocitac vyhodnotl ze mam v plucach hlisty a odporucil mi uzivat praziquantel na 3 tyzdne ....citala som o tom ze sa to dava len zvieratam a on to bezne predava ludom ...co si o tom myslite ? a ako sada vobec zistit ze mam v plucach hlisty ...lebo obcas sa mi zle dycha a aj preto som sla k nemu a toto mi povedal..co vy na to?

PTRK

Zo mňa pri rannej veľkej potrebe okrem kaka vyliezla spolu so stolicou aj približne 20cm dlhá škrkavka (živá). Najprv som nevedel čo za tvora to bolo, našiel som ju na internete podľa obrázkov, i keď som si myslel, že škrkavky sú menšie, ale dokonca samičky dorastajú až do 40cm. Keď som ju zbadal ako sa pohybuje v toaletnej mise na pár sekúnd som zamrzol. Po chvíli som začal premýšľať, čo urobiť. Spomenul som si, že asi o dva týždne som mal stanovený termín na preventívnu dvoj ročnú kontrolu k všeobecnému lekárovi. Vydržal som až do toho termínu a samozrejme, že som lekárke povedal čo sa mi prihodilo. Zarážajúca otázka pre mňa bola, či ten červ nemohol byť už predtým v mise a či tam nedoplával z nádržky na splachovanie :-))))). Síce bývam na vidieku, ale nesplachujem dažďovou vodou. Po dohode s lekárkou som o dva dni doniesol vzorku zo stolice do ambulancie a o ďalšie dva dni mi sestrička volala, kde mi oznámila, že výsledok bol negatívny. Takže Marry78 dávam ti za pravdu, že pozitívny výsledok za 20 rokov tvojej praxe nie je možný. Ale o čom to potom svedčí? Bol som asi pred tromi rokmi na f-scan v BA, kde mi dotyčná naturopatka zistila mnoho parazitov. Mám škŕkanie v bruchu, dokonca prístroj f-scan odhalil parazitov na mozgu, nepamätám si ten názov, ale mám o tom aj správu, čiže vedel by som dohľadať. Jedával som veľa sushi, občas tatárske bifteky a ako decko som miloval psov, mojich škrečkov, morské prasiatka a bozkávačky s nimi boli na dennom poriadku :-) Naturopatka mi nedala žiadne tabletky a ani lieky, ale som chodil k nej na ožarovanie na noc, kde mi nastavila frekvenčný generátor na ničenie zistených parazitov (ďalej len FG) myslím, že sa volal Zapper a potom ráno som šiel odtiaľ rovno do práce. Nechal som tam stovky € a bol som v tom, že mi pomohla. Teraz viem, že FG je len stroj na peniaze. Minulý týždeň po telefonickej konzultácii s dr. Pravdom som si objednal praziquantel. Dnes mi prišiel spolu aj s Glauberovou soľou a som veľmi na to zvedavý. Chystám sa ho zobrať tak, aby som poslednú tretiu dávku si dal na nov mesiaca, kedy sa telo najviac detoxikuje. A potom vám napíšem znovu ;-) dík za vaše príspevky, ktoré mi pomohli si opäť urobiť novú mienku a úsudok o týchto veciach a nájsť ďalší spôsob ako zničiť tie parazity.

Praziquantel

Prípravok proti parazitom - atu.ca ja som velmi rada ze je tento pripravok na prirodnej baze, nieje tak chemicky a preto nezatazuje ine organy.

BJ_2

Tibors1 - diky za prispevok. Teda nestacim sa divit.

Ak mozes, napis mi prosim, co je to ten f-scan. MR a RTG poznam.

A dalej, ako ti spravili tu MR, kto, ako si sa tam dostal. Mali podozrenie na parazita, alebo vobec a objavili to nahodov?

Tibors1

Ďakujem, BJ 2, za upozornenie - liečba prazikvantelom ma pred rokom naozaj takmer zabila. Zistené zamorenie echinokokom som mal ozaj masívne - útvar medzi lebkou a mozgom vo veľkosti cca 3,5 dl (v tvare stlačeného strapca hrozna) - asi 40-50 cýst, a ďalšie cysty na hlavo-krčnom začiatku chrbtice, i v svaloch - kývač hlavy - až nad kľúčnymi kosťami. Ďalej MR robená nebola - iba hlava a krk, zamorenie mohlo byť už i celotelové. I na pľúcach RTG ukázal 3 cm útvar - to mohlo byť zasa teleso s pásomnicou potkaňou, ktorú mi taktiež f-scan opakovane zisťoval. Skorozabitie: likvidované masy cýst zo mňa vychádzali veľkých množstvom hustého hlienu kdesi z útrob hlavy a krku vychrchlávaním ústami - a raz som si množstvo takéhoto potvorstva zvýšil väčšou konzumáciou krásnych bielych lídlovských žemličiek, začal som sa drhnúť a híkať asi ako osol, nemohol som sa nadýchnuť a okolo nikto. Naštastie som rýchlo vybral fľašu s asi 0,5-1 dl vody, ktorú som vypil ... a žijem ďalej :)
Toto píšem. nech ľudia viete, že s liekmi treba opatrne. Prazikvantel nie je všeliek, treba sa nechať diagnostikovať a užiť len potrebný správny liek. Diagnostikovať najprv biorezonančne - a potom si hneď liek obstarať, lebo po úspešnom lekársko-laboratórnom objavení protilátok na parazity v krvi pravdepodobne skončíte na infekčnej klinike, možno odrezaní od sveta a od prazikvantelu. Taká echikinóza je smrteľné infekčné ochorenie. Ale skôr ako na infekčnom skončíte na psychiatrickom, lebo veď parazity majú na Slovensku iba malé deti a naše cintoríny sú plné ľudí, ktorí boli úspešne liečení na poctivú "rakovinu", a žiadne parazity určite nemali. Ľudia, fakt je to vážne - ale sytém zatiaľ nepraská (BJ 2: ...ze casom to praskne...), praskajú iba cysty ďalej tým postupujúcich votrelcov v zmučených týraných obetiach systému. Dokedy si dáme fekálovať na hlavy pharmo-mengelákmi?
Za zmienku stoja i mierne paradoxné fakty, že náš milovaný pzq spoluvyvinula a aj spoluvyrába opora systému, vysokovýznamný spoluzakladateľ a súčasť slávnej to v Norimbergu súdenej IG-Farben, a pzq je legálne dostupný len pre vyvolených - Nemcov, Rakúšanov (CESOL), SŠA (Biltricide) a i., a spomínané rakúske akváriové rybičky :) Ale platí známe: voják se strará - voják má, a ono je to ozaj (zatiaľ súkromná) vojna so systémom o holé prežitie.

BJ 2

Inak suhlasim, ze lekari sa vyhybaju pripusteniu, ze ludia su zamoreni parazitmi. 99% parazitoz neodhaluju. Zvaluju to na ine problemy. Pritomnost parazita na nejakom mieste prilis dlho, pocas rokov, moze viest az k rakovine. Oni cely ten cas tie parazity neodstranuju a potom chcu liecit len nador. Ani vtedy sa nezameraju na prevenciu, teda parazity, ktore tu rakovinu vyvolavaju. Verim, ze casom to praskne, a moderna medicina bude obvinena za genocidu, ktoru napachala

BJ 2

Tibors1 - len oparne s praziquantelom, hlavne ked mas pasomnice alebo cysty v mozgu, moze to zapricinit aj smrt, pokial ich uhynie prilis vela naraz.

Tibors1

Pred rokom som si samoliečbou prazikvantelom takmer kompletne vyliečil rozsiahle ložisko cýst pásomnice líščej (echinococcus multilocularis) v hlave medzi lebkou a mozgom, na krčnej chbtici a na ramenách, ochorenia na onkológii po magnetickej rezonancii nesprávne diagnostikovanej ako neoperovateľné štádium metastáz rakoviny. Nech tu ešte niekto tára o neúčinnosti praziquantelu a šarlatánstve biorezonancie! Príznaky ochorenia sa teraz vrátili, opäť sa liečim prazikvantelom a čajom z protiparazitárneho rebríčka obyčajného a nechtíka lekárskeho. To bude zajtra obvodná oči otvárať, že kde mi po týždni zmizol obrovitánsky opuch na hlave, vzniknutý po prsknutí cýst s larvami a vajíčkami echinokoka :) Tentoraz už budem vytrvalejší, a liečbu si predĺžim zo 4 týždňov zrejme i na celý 1 rok, nech sú zničené všetky cysty, larvy a vajčka. Onkologickú tiežliečbu som nepodstúpil, ani nepodstúpim - ľúto by mi bolo takým šarlatanizmom z detí si siroty urobiť - úmrtné štatistiky hovoria za všetko. Liekmi sa však netreba cpať zbytočne, majú vedľajšie účinky - vhodná je prístrojová diadnostika, napr. f-scanom. Prazikvantel je dobrotka najmä pre nedospelé štádiá plochých červov, pre dospelé skôr Albendazol-Zentel, pre okrúhle červy a iné parazity zas iné liečivá a postupy - tam by mali pekne účinkovať i postupy Dr. Huldy Regehr Clarkovej. K problematike je užitočné čo-to poštudovať i v prácach MUDr. Oľgy Ivanovny Jelisejevovej, čo-to je i v slovenčine. Účinné dávkovanie protiparazitárnych liekov je i na goel.sk .Prazikvantel v niektorých krajinách nie je povolený, najvýraznejšie asi vo "východnej" Európe, inde sa ním proti helmintom bojuje u ľudí i u zvierat, akvárijových rybičiek vrátane :) Keby som bol gubkou v Rakúsku, tak vďaka preventívnemu odčervovaniu v akváriách ani neochoriem, toto silne zaváňa genocídou človečenstva v Ostbloku - a to i váš pes dostane praziquantel v odčervovači Drontal Plus (ak to tam medzitým nezakázali). Lekári v tomto smere väčšinou nevzdelaní a tupí - človeče, pomôž si sám.

Mary78

Vysetrenie stolice je len na 5 parazitov u cloveka, takze vysledky su negativne.. este som sa nestretla, ze by to niekomu vyslo pozitivne a to mam uz 20 rocnu prax.

PreLepsieZdravie

Ahojte :-) skoč do lekárne a neber hneď všetko, čo ti kto nakáže alebo povie...doktori ti dajú samé "zdrave"tabletky, kt tak strašne naše telo potrebuje. Ja som čítal veľmi kladné komentáre k produktu ParazitEx tak skús tento. Je to voľnopredajný liek v lekárni.

krasomilka

prístroj vyhodnotil že maš hlisty? Ha Ha nechcel nahodou zarobit?
Cesnak cibula, je dobre ak by tam bolo nieco., poyri si ktoré potraviny su také.tekvicove semeno.....Chudnes pri tom sa chudne.
Myslim že sa berie vzorka stolicae aby sa zistilo či to tam je,
Myslim, že nemas pan doktor alebo kto chce zarobit.