Má ma rád len ako kamarátku?

Príspevok v téme: Má ma rád len ako kamarátku?
nika78945

Mám 24 rokov a spoznala som o pár rokov mladšieho chlapca. Stretávame sa skoro každý druhý deň, píšeme si večer aj cez deň,túlime sa k sebe (keď sme u nás doma sami) a cez víkend preležíme v posteli aj pol dňa. Problém je, že je strašne spoločenský a koketný aj s inými babami, mojimi kamarátkami a ja som mu povedala, že vzťah ani sex naozaj v najbližšej dobe nechcem, tak hoci trávime spolu čas, nikdy k ničomu nedôjde ani k puse.
Myslíte si, že ku mne môže niečo cítiť, alebo sa dokážete aj vy hladkať a túliť ku hocikomu? Viem, znie to všetko školácky a zmätene, no mám už z toho chaos, pretože postupom času niečo začínam cítiť a desím sa, že z jeho strany to bude len kamarátstvo:(

stryco

vies ty vobec co chces? lebo tvrdis ze sex mat nechces aj si mu to povedala, ale pride ti cudne, ze on sa k tomu nema. ani vztah mat nechces, a ked sa on nesnazi o nic, a flirtuje s inymi, co nie je vobec nic zvlastne, tak je to problem :)

skorosenior

Existujú kondómy hoci je pravdou že nám mužom sa nepáčia a určité nepatrné percento nie je styku s kondómom schopné.
Som si ale na 99% istý že chlapec s takým zlým "ťahom na bránu" nebude použiteľný ako sexuálny partner ak nie hneď tak až bude trochu starší. Počítaj s tým že ak ťa nebude schopný v posteli uspokojovať a ty budeš o to stáť tak prežiješ minimálne očistec ak už nie peklo na zemi.
Pozri, chlap pokiaľ ženu miluje celým srdcom tak môže vydržať bez sexu s ňou "kým ju získa" v extrémnych prípadoch aj veľa rokov. Ale pokiaľ sa dostanete to postele tak to je jednoznačný signál že ty máš potenciálny záujem a on musí prekonať tvoju chabú obranu (normálny chlap ktorý sa ti páči to za hodinku-dve zvládne, ak je panic bez skúseností tak za pár dní). Ak to takto necíti nie je s ním niečo v poriadku a radím ti nájsť si niekoho čo ťa rýchlo presvedčí že sex s milovanou bytosťou je tá najlepšia vec na svete.

nika78945

kkaffik ale ďakujem za radu, ja si tiež myslím, že by som mala tento vzťah ukončiť, no vždy mi zavolá, chce so mnou tráviť čas a nejak som ja makkys, hoci som mala predsavzatia :/

nika78945

skorosenior, aj mne sa to zda. A vydrzi to, hoci stale mi vonia vlasy, neustale si ma pritiahne ked sa len trosilinku odtiahniem a naozaj ma hladka alebo sa necha hladkat odomna. Tiez by som si to predstavila ako muky, ked by chlapovi stal.

Povedal mi, ze mam super postavu, ze krasne voniam, ze sa viem super obliekat (samozrejme nie naraz)a necuduje sa, ze sa za mnou chlapi otacaju.

kkaffik, nie som tvrdacka, len nemozem si teraz dovolit otehotniet a kvoli zrazanlivosti krvi ani nemozem brat antikoncepciu. Az ked dostudujem a aspon 2 roky by som na babo fakt nemala prostriedky... Taktiez sa bojim, ze nebude zodpovedny a preda len je mladsi...

kafe

nika, buď sa s ním o tom porozprávaš a budeš čeliť realite (aj keď asi nie takej, akú by si chcela) alebo budeš v sebe pestovať falošnú nádej... a to teda tiež neviem na čo je také čosi dobré.
Okrem toho, že to môže dopadnúť úplne na hovno, je možné aj to že sa mu páčiš a vzťah by chcel. Ale ty si sa vyjadrila jasne, tak prečo by sa vtieral. A tiež, dovolila si mu dosť, tak prečo by to nevyužil.
Ja fakt nerozumiem babám, ktoré sa hrajú na tvrďasky - nechcem vzťah - ale dovolia chlapovi prekročiť isté hranice (ktoré hocikomu prekročiť nedovolia) a potom sa namotajú a sondujú ako na tom asi je druhá strana. Neni nič viac odpudzujúcejšie, ako baba čo sa chlapovi ponúkne ako kamarátka a potom zrazu by chcela už aj vzťah aj sex aj všetko, lebo ona sa nevie udržať na uzde (čo proste pre ženy neni prirodzené, brať niekoho blízkosť LEN ako kamarátsku, žena sa proste väčšinou namotá). Takýto začiatok, myslím si, je pre chlapov dosť nevábny. Radšej to ukonči a viac sa s ním "nekamaráť", maj nejakú hrdosť, kľudne mu povedz aj pravý dôvod, len nečakaj že z takéhoto začiatku to bude ten pravý orechový vzťah. Môže, ale skôr si myslím, že by to pokračovalo, dosť rozpačito, prípadne by ťa chlapec len využil, keď si z neho už namäko..
Ujasni si radšej, či TY chceš takého chlapa ako je ON - koketný aj s inými babami - a rozhoduj sa podľa toho čo je najlepšie pre teba. Nie žobrať o jeho lásku a visieť na ňom a ak ťa ľúbi, tak tu budeš skákať 2 metre. TY potrebuješ vedieť čo chceš a byť pevná. A sebavedomá baba veľmi rýchlo zaujme pozornosť hodnotného chlapa a takú babu bude ten chlap aj chcieť získať. Len tento týpek mi nepríde ako hodnotný chlap. Ale môžem sa mýliť, nepoznám ho.

skorosenior

Podľa mňa 20ročný chlapec ktorý s tebou preleži pol dňa v posteli bez pokusu o sex je buď impotent alebo homosexuál. Nezdá sa mi to normálne, veď sú to tantalove muky. Nemôžeš byť až taká škrata. Mám teda skoro 3x toľko rokov ale toto by som nevydržal so žiadnou ženou krajšou od uhynutej samice veľryby ani teraz nie to keď som mal 20. Mala by si mať jeho ruky, pery a nielen to všade že by si nemala dosť rúk sa brániť. Zdržanlivosť prosím ale nie keď už ste v posteli.

alina3

myslim si, ze momentalne je odpoved na tvoju otazku celkom tazka. obvykle to tak byva, ze kamaratstvo muza a zeny prerastie aspon z jednej strany do niecoho viac, ale tazko povedat, ako to bude s vami, hlavne ked ty si uz zacala dufat... hladkat a tulit sa da aj len tak, hlavne je to mlady chlapec, takze kludne moze len skusat.