Neviem ako mam schudnut + potrebujem partnerku ktora pojde do toho so mnou

Príspevok v téme: Neviem ako mam schudnut + potrebujem partnerku ktora pojde do toho so mnou
Mandarinka9

Ahoojte babulky :) rada by som chcela schudnut , len sa neviem donutit neviem ani co mozem a co nemozem konzumovat. Mam velmi spomajeny metabolizmus rada by som si ho zrychlila neviete ako? Nemam ziadne zdravotne problemy, v tele mam vela vody. Nejake rady na chudnutie, stravu ? Plus najde sa tu niekto kto pojde do toho so mnou a budeme sa navzajom podporovat? Dakujem.

miňa7

Ahoj mia335,si ma moooc potesila,tak kedy zaciname!!??citala som rozne diety,ale ako pise Daduska13213 viem ze je to zivotny styl,ale da sa pritom pekne zhadzovat a mozes jest kedy chces a kolko chces,len aby si spravne dodrziavala skupiny jedal...

Daduska13213

ahojte baby, delená strava nie je diéta ale životný štýl.. ak chcete skutočne schudnť prečítajte si a nájdite si najprv viac informácií o tom a potom začnite. možno Vám pomôže toto -odkaz odstránený- je tu niekoľko článkov o doétach a čo papať =). a nezabudnite ani na cvičenie =) .. ja som schudla asi 10 kg ale poto prišla choroba a jojo efekt tak začínam odznova. =( ale už žiadna diéta ale zdravia strava a pohyb =)

miňa7

Ahoj mandarinka9. mam podobný problém ako ty a už dlho sa trápim s mojou váhou.je mi zo seba zle,lebo sa nedokážem sa prestať prejedať.čítala som o delenej strave,nechceš ju začať držať so mnou?

Mia335

Ahoj mandarínka aj ja hľadám partacku.;)) napis koľko vazis merias a koľko chces schudnúť a pod. Ak si už začala tak by som bola veľmi rada keby som sa mohla pridať.:))

longi

Dobrý deň, tiež som niekoho hľadal a nenašiel som. Po mesiaci mám upravený metabolizmus, 13kg dole a cítim sa skvele. Už si aj šnúrky zaviažem :-) . Ak máte záujem tak ma kontaktujte, rád sa podelím a potiahnem to s vami.