Mám sa jej spýtať, či už s niekym spala?

Príspevok v téme: Mám sa jej spýtať, či už s niekym spala?
zimnypartizan

Ahojte, mám jednu dilemu. Dal som sa dokopy so spolužiačkou, ktorú poznám 5 rokov - na strednej. Oficiálne sme spolu zhruba týždeň a pol, ale už pár mesiacov pred tým sme mali flirt schylujúci sa ku vzťahu. Ide o to, že sme sa dnes bavili o jej vzťahoch a mojich vzťahoch pred našim vzťahom a ona sa presne nevyjadrila, či už s niekym spala, ona vie, že ja som so žiadnou nespal, ale ona sa tak nejak nevyjadrila ani neurčito, aby som si to vedel domyslieť, ale viem, že nie je kurva a nemala ani 1 vážny vzťah - ten sa začína nám a obaja to vieme a aj sme si o tom hovorili. Prakticky sme sa už skoro vyspali, ale k ničomu nedošlo, lebo sme obaja usúdili, že dáme tomu trošku času (tak 3 týždne +). Mám sa jej to nejako opýtať alebo nie? Poraďte pls, ďakujem za rady, pomohlo by mi to vedieť :)

vozovni

ak sa nemate za co hanbit, tak naco to zatajovat. alebo az klamat a zavadzat.
ak nemate co skryvat, poznate tu FBI hlasku..

MultiLevel

Ak jej tuto otazku chces polozit preto, aby si vedel ci sa nebodaj niecim nenakazas, tak v tom pripade ocenujem, ze myslis na tieto veci. Ak ide len o to, ci je skusenejsia ako ty, tak je blbost to riesit, lebo aj tak s touto informaciou nic neurobis, len ta to bude znervoznovat...
Pokial sa rozpravate velmi otvorene, mozes sa jej na tuto temu spytat. Tiez som to preberala s partnerom a sex prisiel az o dost neskor. Prosto tak ako niekoho spoznavas v jeho zalubach, nazoroch na bezne veci, spoznavas aj jeho nazor na sex...Najhorsie je tvarit sa, ze cosi take ako sex neexistuje a riesit to akurat v den, ked k nemu pride. Pokojne sa mozete na tuto temu bavit, akurat bacha na to, ako sa jej to spytas. Skus zvolit vhodne slova.
Spoznavajte sa co najviac, chodievajte vela von, najdite si rozne aktivity, ktorym sa mozete spolocne venovat....takto zistite o sebe velmi vela a az raz pridem k sexu, bude na inej "urovni", ako ked sa niekto do neho vrhne po par tyzdnoch vztahu, po jednom kine a troch sedeniach v kaviarni :)

zimnypartizan

Ďakujem za reakcie, či už pozitívne alebo negatívne, aspoň hovoríte úprimne, mne nejde o to vyspať sa s ňou po týždni ani dvoch, troch... Obaja tomu chceme dať čas a je to tam aj napísané, tak si prečítajte predošlé komentáre, každý má na to iný názor, ja sa do ničoho hrnúť nechcem, len som chcel názor na túto otázku, nikde som nenapísal, že hneď ako sa jej to spýtam, tak sa s ňou vyspím... ale aj tak ďakujem za reakcie :)

mojnazoriik

tie 3 tyzdne su uplne v poho, podla mna aj to je viac nez dost. :) a netlac na nu s takymi informaciami koho mala a co s nim robila, to je aj tak jej vec a ak ti to povedat nechce tak uz je na tebe ci sa s tym zmieris alebo nie.

anka89

neviem preco by sa mal s nou rozchadzat este ani nevieme ci niekoho mala a uz ju castujete nadavkami.Inac preco by mala zena hned zostat pri prvom blbcovi z ktorym sa vyspi radsej nech ma 10 frajerov ,ale jedneho poriadneho muza .
Ozaj a ked sa s nou vyspi a rozidu sa co uz si ziadne dievca nenajde ,alebo hned pri prvom rande oznami dotycnej s kolkymi spal .

Jasonko

Kurva je zena, ktora spi s muzmi za prachy, cize ak spala s niekym zadarmo, kurva nie je, ani keby ich bolo viacej. A ak by s niktm nespala, tak by ti to podla mna s hrdostou povedala. Nechce ta ranit, ale aj tak nechapem, preco ti na tom tak strasne zalezi, ked sa s nou chces po par dnoch vyspat. Nechces sa snad stat v tvojom ponimani kurvosom, ze sa hned budes chciet s babou vyspat?

xxy

preco ju mas potrebu spovedat, je to jej vec, ak chce povie, ak nie, preco by si sa jej to mal pytat, ved do toho ta absolutne nic