Ziadne skusenosti

Príspevok v téme: Ziadne skusenosti
mary234

Ahoj, ani neviem, co od tohto fora ocakavam, mozno nejaku radu, neviem. Mam 25 a trapi ma velka osamelost. Hoci travim volny cas rada osamote, velmi, a cim dalej viac mi chyba spolocnost nejakeho blizkeho cloveka, tuzim po vztahu s muzom a po vlastnej rodine. Som absolutne neskusena, este nikdy som nemala ani rande a necitila zaujem zo strany nejakeho chalana, a neviem, kde je problem. Skusila som aj zoznamenie cez pokec, za 8 rokov, co som tam, to dopadlo vzdy rovnako-nikomu som sa nepacila. Viem,ze niektori ludia vedia zit osamote, su s tym vyrovnani a netrapia sa - ale ja svoje extremne pocity osamelosti tvarovat nedokazem..dakuejm :o)

mimon11

ahoj.akokeby som cital sam seba, som na tom velmi podobne tiez nemam ziadne skusenosti s nicim podobnym ak chces mozme o tom pokecat viac, napis mi na quadSLI@azet.sk

kafe

mary, ak sa cítiš mizerne a smutne väčšinu svojho času, to je príčina (možno) prečo si sama bez priateľa. Nemáš niečo hrať, potrebuješ zmeniť tvoje choré, smutné vnútro a dôsledok tej zmeny pocítiš na vlastnej koži - pritiahneš si presne takého priateľa, s ktorým si sadnete ako riť na šerbeľ :) Keď si všimneš, že v živote máš i milión vecí z ktorych sa môžeš tešiť - zdravie, ak nie zdravie tak dve ruky a nohy, ak to nie tak oči a uši.. máš domov, rodinu, záujmy, krajinu v ktorej je mier.. vtedy máš šancu zmeniť tú mizernú náladu. Len sa potrebuješ zobudiť a začať vnímať veci okolo seba, možnosti ktoré sa ti ponúkaji, všímať si aký si TY SAMA úžasný človek, ako môžeš na sebe pracovať a stať sa presne taká aká by si chcela byť, ako máš možnosť sa rozvíjať a učiť, nasávať nové poznatky, všimnúť si že život je úplne úžasný a ak je človek dosť pevný, potom sa odvíja aspoň z časti tak, ako by človek chcel.
Ty teraz, keď sa motáš v svojom smútku si ako šofér auta bez naštartovaného motora. Nedostaneš sa nikam aj keby si sa poskladala. A pritom tí druhí, v horšom aute, neschopnejší, sa premávajú, lietajú kade tade, vidia a zažívajú veci, čo ty nie. A jediný rozdiel medzi tebou a nimi je, že oni majú radi sami seba, vedia sa i tešiť, sú šťastní, vďační, radostní aj keď sú možno v 1000x horších podmienkach než ty.. proste ich auto má naštartovaný motor. Tak nebuď brzda :) a niečo s tým urob. Držím palce.

Dfgjj

Necital som prispevky... Pises, ze ked si im poslala fotku, ta si im nebola dostatocne sympaticka. Cize urcite pozeras len po krasavcoch. Takze treba hladat chybu v sebe...

mary234

Stretnutia neboli,stacilo,ked som poslala fotku-nebola som im sympaticka.Rada travim cas sama, ale rovnako rada by som travila cas s niekym v prijemnej spolocnosti,mozno je problem scasti i v tom,ze nemam velmi s kym chodit von.
Hm,ked sa budem citit super a v pohode...lenze neviem zahrat nieco,co necitim,neviem uhrat to vyzarovanie,ked sa citim mizerne smutne.

dracomal

presne, serkaj na pokec, radsej zacni mysliet pozitivne, ono nemozes za to ak si introvertnejsi typ, ale aj na tom sa da zapracovat, vsetko je o sebadovere, ludia vycitia ze si neveris

Žužova

Je to o tom čo vyžaruješ... zrejme si introvertná a v spoločnosti nijak zaujímavá... je to všetko v tebe,ked sa budeš cítiť super,v pohode ,krásna tak to tak budu vnimať aj ostatní a zaujmeš ich... a na pokec sa vykašli,to nieje cesta.

M3T30R

Este chcem dodat ze podla mna je zoznamovanie sa cez POKEC taka nestastna vobla pre ludi co hladaju seriozny vztah. Tam chodia ludia hladat vacsinou nieco ine.

M3T30R

Nikomu si sa nepacila .. ale vies aspon preco ? Ak to boli stretnutia tak co asi toho druheho odradilo alebo co si myslis ty ze by mohlo niekoho odradit ?

Okrem toho, pises ze rada travis cas sama .. cize predpokladam ze netravis moc casu s inymi ludmi, resp. len minimalne. Ak ano tak je logicke ze chalani ani nemaju ako mat zaujem kedze ta doteraz ani velmi nestretavali. Je to ako keby si sa skryvala pred zaujmom, chce to teda viac chodit do spolocnosti. Takto je ovela vacsia sanca ze si ta moze vsimnut dobry chalan co by mal zaujem ta blizsie spoznat. Inac to proste nefunguje.