Koľko krát za jednu noc.... ?

Príspevok v téme: Koľko krát za jednu noc.... ?
xh32

čaute , aká je podľa vás ideálna(priemerná) mužská výkonnosť počas jednej noci ? tj. počet pohlavných stykov po vyvrcholení - urobení sa. Tiež by ma zaujímalo koľko zvykne byť normálna pauza medzi jednotlivými číslami kým to pôjde znovu..

viem že je to do istej miery individuálne ale ako začiatočníka ma zaujíma aspoň nejaký priemer.

dík za postrehy

dalsi

podla mna je nepresne polozena otazka a nieco ako priemer v podstate ani neexistuje. Lebo:

a/ kazdy muz je iny
b/ kazda zena je ina
c/ kazda dvojica je ina
d/ kazdy mu je iny v inej situaci
e/ kazda zena je ina v inej situacii
f/ kazda dvojica spolu je ina v inych situaciach
g/ dlzka vztahu dvojice
f/ k tomu este patria:
- povinnosti,
- starosti,
- vela prace, malo prace, ziadna praca,
- vycerpanie fyzicke, alebo psychicke
- zivotna energia,
- ego,
- libbdo,
- spanok a jeho dlzka, kvalita
- prostredie, atd.

To je obrovske mnozstvo premennych, kde figuruju aj sexualne praktiky, dlzka predohry, dlhzka dohry.

Ako pisal wreck - niekto moze mat jednu suloz prerusovane celu noc, alebo ani striekat nemusi a moze sulozit a iny moze behom hodiny niekolko krat.

Vela je toho zavisleho na dvojici ako takej. Niekto moze byt hodotvy Cassanova, ale co ked je partnerka frigidna, alebo je tu dalsich X premennych, co im nepraju ?

Je to ako v tenise - bez dobreho partnera sa neda hrat dobra hra. Ludia si musia sadnut osobnostne, ale aj sexualne. Inak je tam potom vzdy nejaky zadrhel.

wreck

zalezi aj na tom ako davno si nestriekal. po styroch-piatich dnoch sa daju lahko dat aj 3 cisla za noc. prestavka medzi nimi mozno hodina-dve, podla potreby.

ak si vies najst nieco, co ta obzvlast silno vzrusi, cas prestavky sa da skratit. typicke vzrusovadlo je napriklad vona zdraveho zenskeho lona. staci pri nom chvilu pobudnut a len tak "dychat zenu". zabera aj vona zenskeho podpazusia. musis si najst to svoje, co ta napruzi. nemusi to byt vona. moze to byt dotyk, pohlad, zvuk...

bezna norma je 1-2x za noc. pri kazdodennom milovani skor 1x. vacsina zien je urobitelna skor klitoridalne, takze aj ked ty das len jedno cislo, este stale mozes partnerke dopriat dalsie.

nesustredil by som sa vsak na pocet cisel, ale na ich kvalitu. jedno troj-stvorhodinove cislo, aj ked prerusovane, moze byt lepsie, nez tri 20-minutove. cim starsi budes, tym viac budes uprednostnovat kvalitu pred mnozstvom. uvidis. :)

skorosenior

Ideálna neexistuje, je to individuálna záležitosť každého jedinca. Okrem toho veľmi záleží na veku, zdravotnom stave, psychickej pohode a samozrejme aj od toho ako je objekt tvojej túžby sexi.