Parazity... liečba na Slovensku

sponka1

ďakujem RNG za radu už som to začala uživať,len neviem či mam prerušiť liečbu K2, D3 a vitacalcinom alebo možem to brať spolu?

sponka1

dobry večer RNG chcela by som si objednať baliček podľa dr Huldy Clark no neviem u koho,ďakujem za reakciu na temu...

sponka1

laicky povedane,tak ako som to niekde čitala keď otvorime červive ovocie uvidime nielen červika ale aj jeho vylučky.No a to sa odohrava aj u človeka? Tie paraziticke vylučky- plesne ,candida,vyrastky na koži atď to je ten odpad zamorenie?Keď je to tak nebolo by lepšie sa zamerať najprv na liečbu parazitov?...nielen že ich potlačať ale aj likvidovať,teraz som nemala na mysli alternat....samoliečbu.

RNG

sponka1 v kazdom mpripade je parazitov coraz viac, lekari stale o nich bezne nevedia dostatok, rozne choroby su podporovane aj ked nie sposobene parazitmi takze je dufam jasne, ze parazity treba potlacit
Preto ked ma niekto nejaku dlhotrvajucu chorobu, co sa jej nevie zbavit je spravne pokusit sa pouzit aj nieco protiparaziticke, ako napr balicek podla dr Huldy Clark, cest jej pamiatke, lebo tento za 20 dni potlaci az 80% vsetkych parazitov a pritom je to neskodna sustava predavana ako potravinove doplnky.
Dlhotrvajuce choroby, alebo ako ich lekari nazyvaju, ked ich nevedia vyliecit totiz casto vedu k zamoreniu, zapalom a poskodeniu aj genetickych faktorov, tj k rakovinam.
Dnes su uz viacere rakoviny spojene s roznymi mikrobami, co donedavna onkologovia rutinne odmietali. Fakt je vsak iny, rakoviny sa vyvijaju ovela pravdepodobnejsie v zamorenych telach, pri zapaloch a vylucky mnohych mikrobov a parazitov su uz dokazane karcinogeny alebo aspon mutageny.

sponka1

no ale potom chronicke alebo zle liečitelne choroby nie su z toho že virus,bakteria atď je ukryta v parazitoch čo nosime v sebe?Nevieme o nich lebo vyšetrovacie metody su drahe a bežne sa nerobia v zdravotnictve.Prave preto som dala otazku v teme,keďže sa cielene neliečia parazity poradi si s nimi imunita?alebo sme odkazani študovať MMS? alebo sa nechať vzdelavať p.Ing Blahovou?.....

RNG

Zialbohu tym, ze ludia dnes nesedia na zadku doma ale sa pohybuju po celom svete sa roznasa o to viac aj mnozstvo roznych mikrobov a parazitov. napomaha tomu aj pohyb potrevin, ktore dnes obiehaju cely svet a casto su z roznycy pochybnycy zdrojov, o com zakaznik ani nevie.
Takze sa nejedna o ziadne "modne" choroby ale skutocne a mnohe znacne nebezpecne. Najhorsie je, ze na mnohe z nich su miestni lekari vobec nie pripraveni, lebo v case, ked chodili do skoly v mieste/krsjine, kde posobia, este mnohe z nich vobec neboli.

sponka1

dozvieš sa od lekara že bakter,virusy atď sa nachadzaju aj v parazitoch?a najprv treba urobiť poriadok s nimi?

email

pozorujem, ze kazdu chvilu je iny trend: raz su to plesne, potom parazity, potom candida... aspon sa maju ludia stale kvoli comu plasit. a potom sa tu vyborne dari sarlatanom.