Som na dne psychicky

Príspevok v téme: Som na dne psychicky
misiak2222

Ahojte.
uz asi 6 rokov beriem AD.vsetko bolo dlhe roky v poriadku ale teraz sa moj stav zas velmi zhorsil.
je mi stale na vracanie a mam velmi vtierave myslienky.ze si nieco spravim alebo niekomu inemu.
som nervozny a je mi velmi zle.
vsetko uz bolo roky v poriadku a teraz toto.
pritom mam rodinu a maleho synceka.mam dobru robotu a vsetko co si zaziadam.
teraz momentalne uz nevladzem ani zit.

blablar

No tak ako som pisala sem na forum tak asi za dva dni sa mi stalo to iste, mam pocit ze nic nema zmysel a najradsejby som sa zabila. Celu noc som nespala a uplne mi to pripomenulo to obdobie, ktore takto zacinalo. Je mi velmi smutno a zle :(

ddana

Misiak, za čím čakáš? Kým sa to ešte viac prehĺbi? Mne sa pravidelne v jeseni zhoršuje stav pri depresii. Potrebuješ zmenu liečby. Ak nie si schopný tam ísť sám, máš chápavú manželku, popros ju o pomoc a podporu. Držím Ti palec.

misiak2222

vie o tom aj zena.
neviem co sa stalo a kde sa stala chyba.
ale tak mi je psychicky zle ze mam chut len plakat nejem a vraciam.
bojim sa aby som si nieco nepravil.
je mi hrozne zle.

neznama87

Aj ja sa cítim psychicky zle. Nikdo ma nemá rád na tomto svete. Nemám šťastie v priateľstve a ani na mužov. Každý ma odkopne ako starého prašivého psa. Mám už srdce z ľadu a neverím nikomu na tomto svete a neviem či vobec sa nájde človek ktorý ten ľad roztopí. Samota je strašná vec ked sa stane vaším každodenným spoločníkom. A potom sa niekdo čuduje že mám depresie a nechuť žiť.

jajaa

závidím ti, ale aj prajem, že si bol až 6 rokov stabilizovaný, po mojom trápení s depresiou mi tá predstava, že by sa mi na takú dlhú dobu mohol zlepšiť stav zdá ako neskutočná. :( ano, je to hrozné takto žiť, kto nezažil, nepochopí...chce to čas sa správne nastaviť na liečbu, držme si vzájomne palce

ddana

Ak máš vtieravé myšlienky a ako popisuješ stav sa zhoršil, mal by si navštíviť svojho psychiatra, asi lieky prestávajú účinkovať.

blablar

a v com konkretne sa lutujes? Ja som mavala pocit ze som neschopna, nikto ma nema rad, ze nemam ziadnych kamaratov. a potom sa mi stavalo take ze sa mi nejaka uplna hovadina nepodarila a sposobilo to to ze som si ako keby iba potvrdila ze naozaj nic nedokazem. A tvoja zena vie o tomto tvojom momentalnom stave? U mna boli take vykyvy sposobene vzdy nejakou vecou, akurat som niekedy aj sama potrebovala prist na to ze co to bolo.

misiak2222

praveze ani nie.nic sa nestalo.prislo mi zle jeden vecer a odvtedy som uplne na dne.mam krasneho synceka skvelu zenu a ja sa trapim psychicky.a len sa lutujem.
su to strasne stavy.
je pravda ze som si znizil davku ad ale to pred rokom a pol.
som uplne zufaly.

blablar

A stalo sa nieco konkretne co tuto zmenu sposobilo? Patrala by som po tom, a skusila si to nejak rozobrat, co ten stav mohlo sposobit. Ja som brala AD 4 roky, takze zas netliacham len tak do vetra:)