Chce si držať odstup

Príspevok v téme: Chce si držať odstup
Halali

Ahojte, povedal som si, že už sem nenapíšem, že vždy budem riešiť veci so svojou "priateľkou" otvorene ale bohužiaľ sa to nedá. Skúšal som to. To, že som dal priateľka do uvodzoviek je preto, lebo neviem na čom som. Poznáme sa 3 mesiace, boli aj bozky, objatia. Avšak problém je v tom, že sa nechce so mnou stretávať. Vidíme sa raz za dva týždne a aj to vždy nie na dlhú dobu. Často sa s táva, že stretnutia ruší poprípade má veľký problém si vôbec nejaké naplánovať. Skoro vždy je to tak, že ja sa prispôsobujem jej a to stretnutie je naozaj len keď sa to hodí jej, čo je ako som písal, málokedy. Má ťažkú školu, to chápem ale keby chcela, čas si určite nájde. Keď som jej otvorene poveda, že chcem byť s ňou viac, tak mi povedala že sa správam ak keby sme už boli manželia, že nemám právo jej niečo vyčítať lebo ani nevie či sme vôbec spolu a že si chce držať odstup lebo nechce by závislá na jednom človeku. Vraj je to preto lebo prežila neuspešný vzťah a má strach aby sa to nezopakovala. Vraj ma chce najskôr spoznať. Povedala že by chcela byť so mnou stále ale potom hneď na to že sa nechce tak často stretávať lebo si chce držať odstup a chce ma najskôr viac spoznať. Ale ako keď sa nechce stretávať? Nikdy som na ňu kvôli tomu netlačil, vždy som sa jej ochotne prispôsobil. To je asi skôr otázka na ženy, či by mi vedeli vysvetliť čo sa vlastne deje lebo ja sa v tom strácam. Je chyba naozaj vo mne?

Halali

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za vaše postrehy. Uvidíme ako to bude ďalej a ak sa to nezlepší tak bude pravdepodobne koniec. Tiež som totižto toho názoru, že ak niekto niečo chce veľmi, čas si vždy nájde.

Jasom

Halali

moja teoria je, ze si v nejakom mudrom casopise precitala aby sa na zaciatku vztahu robila nedostupnou.
Tak sa mozno zlakla, ze kedze ta ona kontaktovala prva a dala najavo svoje sympatie, ze ta rychlo omrzi a plus, ked mala nejaky nevydareny vztah tak sa boji ze by to zasa stroskotalo. Ale to je len jedna teoria.

Druha je ze ta ma fakt v zalohe (z nejakeho dovodu jej nevyhovujes, nieco jej nesedi, mozno fyzicky ktovie) a hned ako sa vyskytne nieco lepsie tak siahne po tom.

Tretia ze teda fakt nema cas - tato teoria je viac ako nepravdepodobna - clovek co ma zaujem a CHCE si cas VZDY najde.

kafe

chlápätko, komu niet rady, tomu niet pomoci. Všetko, čo by som napísala ja, tu už bolo spomenuté. Poviem ti len toľko, že chyba NIE JE v tebe a takéto správanie NENI normálne. Je ťa škoda. Škoda márniť čas s babou, ktorej sa musíš prosiť. Skús sa stiahnuť, rob si program tak, aby si TY nemal čas na ňu a uvidíš, ako sa jej to bude páčiť. Ak sa kočka nepreberie, nemá to význam. Prípadne, žobri o jej pozornosť a tráp sa, nechaj sa naťahovať na škripec.. ak sa ti to páči, ale normálny človek takéto správanie jednoducho nedovolí. A radšej je sám. Maj svoju hrdosť.

Maoam

mysli si co chces, aj tak CAS ukaze

toto iste sa vztahuje aj na ine vztahy, nielen na partnerske

proste ked ta niekto nema na haku, sprava sa inak

ale tak hold, pockaj a uvidis SAM

MultiLevel

Okej, taknta nema v zalohe, ake ver tomu, ze ta v skutocnosti nechce tak, ako chces ty ju. Mozno si myslis, ze nie si zaslepeny, ake casom snad pochopis, ze si :) Lebo naozaj si :) Si prosto zalubeny, veris, ze ti dokaze casom opatovat tvoje city tak, ako si to prajes, veris, ze aj ked je tvrdohlava, ze raz sa jej pristup k tebe zmeni. Podla toho ako opisujes jej spravanie, nezmeni. Lenze si v stadiu, kedy to nepochopis ani ked ti to tu napise 100 ludi. Prosto musis k tomu dospiet sam. Keby si vsetko vnimal skutocne triezvo, chapal by si, ze je lepsie hladat radsej ineho partnera, ako dozadovat sa pozornosti od niekoho, kto nevie ci chce s tebou byt, potom si nechce pisat o vas, nechce sa stretavat, chce sa spoznavat, ale ziadna snaha o stretnutie, chce si drzat odstup atd atd. Ja netvrdim, ze je zla, skutocne moze stat ako zena, ako osoba za to, aby si o nu bojoval, ale zapalit lasku v niekom, kto ju neciti, je nemozne.....Ak by ta skutocne chcela, vsetko by vyzeralo inak. Podla mna zbytocne s nou marnis cas. Prajem ti, aby to tak nebolo, prajem ti, aby sa k tebe spravala ako zena, ktora tuzi po vztahu s tebou, ktora CHCE s tebou byt, ale pokial to takto nie je, je lepsie hladat partnerku, ktora ta skutocne bude chciet a najma, bude vediet co chce :)

Halali

Vďaka za vaše názory ale bol by som rád, ak by ste vynechali hypotézu, že ma má v zálohe. Nikoho iného nemá, to viem celkom určite (ale nie na 100%). Nepoznáte ju tak ako ja. Aj keď si možno myslíte, že som zaslepený (aj keď v určitých veciach určite som) tak to tak nie je. V tomto jej verím. Videla ma naživo a potom si ma našla na FB a má 22, ja som o pár rokov starší len pre upresnenie. Rád by som vedel či jej mám dať čas, alebo sa jej mám ozvať lebo ja verím tomu, že ona svoj názor nezmení a aj keď ma má rada a ja ju tiež tak toto mi proste strašne vadí a neviem ako to vyrieši alebo ju presvedčiť. Viem, že ona stojí za to a preto to chcem vyriešiť aj keď pravdepodobne to nebude možné vďaka jej tvrdohlavosti.

dalsi

Halali Dnes 07:48 -

tiez sa priklanam k tomu, ze TA MA V ZALOHE...

Podla jej spravania a reci, zhrnme si fakty -

1/ sama ta zbalila na facebooku. Poznala ta predty, ci skor nie ? Asi sa jej pacili tvoje fotky

2/ povedala, ze sa nechce viazat na JEDNEHO cloveka. Z toho mi automaticky vyplyva, ze tych chlapov ma viac.

3/ ak ma viac chlapov, tak sa tebe s tym chvalit nebude a bude si udrziavat len taky minimalny kontakt, aby si ju neopustil. Ona si len sonduje, rozohrala hru s viacerymi, ale este nema jasne, ktoreho chce. Pre nu nie si nic viac, len kamarat, ale nerada by sa ta zbavila.

Ked jej davas otazky, nevie, co ti ma povedat, aby sa neprezradila a preto sa ti zdaju nelogicke. Ver, ze oni logiku maju, len tebe to logiku nedava.

Ona chce spoznat viac muzov a uvidi, co z toho bude. Ak k nikomu nic neciti, tak nebude chciet vztah hnat dalej, aby zasla tam, kde sa uz zle cuva. Preto ten odstup.

Zaroven, ked ma viac chlapov a kazdemu venuje chvilu, tak sa ti zda, ze nema cas. Nema, lebo ho venuje inemu a tebe to na nos vesat nebude.

Cele spravanie tomu nasvedcuje a ty nemas odstup, si zamilovany, aby si to videl...

sewie

a ty mas kde svoju hrdost?
holka nevie co chce, iba ta zbytocne nadrapuje...mozno nie je na ziadny vztah priravena, mozno sa vztahov boji, ale pravda je, ak by si bol ten ktoreho by skutocne chcela, strach prekona a ide do toho...hovorim z vlastnej skusenosti...zvtahov sa bojim, ale ked mam o niekoho fakt zaujem, tak ten strach prekonam a idem za tym...