Aku dobu treba na vyrovnanie sa s rozchodom po 6 rokoch?

alik3

skorosenior - suhlasim asi so vsetkym. tyzden je ale ze uplne uplne kratka doba. to sa cudujem, ked sa niekomu nieco sniva. snivanie uz znamena, ze sa clovek vyrovnava. to ja by som ani nevedela, ze zijem. proste sok. tiez som mala takeho byvaleho, ze to trvalo cca 7 rokov, kym mi doslo, ze vlastne by som ho uz ani nechcela, ze to bola nezmyselna blbost a ze je vsetko, ako malo byt. samozrejme sa to striedalo, bol aj dlhy cas, ze som bola ok. ale preslo to. ono nikdy nema zmysel oddavat sa niekomu, kto nema zaujem. to znamena, ze neprislo k doceneniu, dusevnemu spojeniu atd, cize to nebolo idealne. a tiez zavisi, ci clovek stretne niekoho ineho, s kym to moze byt zmysluplne. ja som nestretla a myslim, ze hlavne preto ma to trapilo tak dlho.

skorosenior

Navždy je priveľmi dlho. Nebojte sa, ste ešte mladí, čas je jediný lekár ktorý vylieči každého. Vzťahy u nás ktorí milujeme celým srdcom odoznievajú 3-6 rokov takže veľa ich nestihneme. Ak to funguje u všetkých rovnako tak mám dve správy, dobrú a zlú. Zlá je tá že kým to neodozneje tak je to prakticky rovnako bolestivé celý čas. Tá dobrá že to prestane tak nejako akoby uťal, skoro naraz, človek sa naraz spamätá.

Delete

Nie rovnako ale ak človek niekoho miluje tak ho miluje navždy. Dá sa to určite prežiť ale záleží aj o toho, aký ste mali vzťah. Sú aj horšie aj lepšie. Ja som mal možno šťastie, že som mal horší.

Delete

12 rokov... a po roku je to skoro stále rovnako silné.

Ak miluješ tak navždy, neprebolí to ale musíš začať žiť. Neviem ti napísať návod, pretože neexistuje ale ak príde ten čas tak to bude lepšie.

sklamana :(

So mnou sa priateľ rozišiel pred týždňom po skoro 8 ročnom vzťahu...z toho sme 3 roky spolu bývali...povedal mi, že už nie je do mňa zaľúbený,že na silu so mnou chodiť nebude, že chce byť so mnou iba kamarát...nemôžem sa z toho dostať, stále ho vidím, sníva sa mi o ňom, chcela som si s ním už založiť rodinu...najhoršie na tom je to, že spolu pracujeme...ja viem, všetci mi radia to prebolí, že jeho to isto nebolí keď sa s tebou takým štýlom rozišiel, že mám si nájsť inú prácu, že si nájdem lepšieho časom a atď...ale ja proste nechcem iného...nemôžem, ja ho stále veľmi milujem aj keď priznávam, že náš vzťah nebol dokonalý a mám na tom určite chybu aj ja...ale ja neverím, že ma už neľúbi...nedokážem si ani predstaviť, že by mal byť s inou...nemôžem byť s ním ani kamarátka ako by on chcel...a teraz ešte pred Vianocami...

min

viem nevyrovnana to ma horsie je to jej stranka viem ostalo tam dieta nedokazem ani na to odpovedat ani vtejto chvyli poradit

Cariboo

.nevyrovnana, je nacase aby si s tym zacala nieco robit. iba sa trapis. vyhladaj terapeuta

min, tyzden je velmi kratka doba na vyrovnanie sa s minulostou. coby to bol za vztah,keby ho za 7 dni dokazes hodit za hlavu?!