Lebka a neidentifikovatelny znak

Príspevok v téme: Lebka a neidentifikovatelny znak
Martin456987

Dobry den, pred priblizne rokom som sa dostal nechtiac do poticky a utrzil niekolko ran do hlavy nohami i pastami. Zaver lekarov bol, ze som nemal z tohto utoku ziadne nasledky po RTG a CT i MR. Pred par dnami som podstupil RTG lebky z ineho dovodu ale nic na snimke nebolo zistene. Obraciam sa na Vas s prosbou o dovysvetlenei mi moznich pricin tohto symbolu ci znaku na mojej lebke. Podla mojho dojmu to moze byt stara fraktura? Ale nakolko som laik tak by som poprosil o specificky nazor. Dakujem Vam, fotka je uploadnuta na uloz.to, javil sa mi to ako najdostupnejsi a najpraktickejsi server. Dakujem Vam este raz.

uloz.to

Martin456987

Čo to v tomto prípade može aspoň pravdepodobne byť? Neviem či to súvisí s konkrétnym úrazom, nakoľko neviem či to na mojej lebke nefiguruje už od narodenia, fakt ťažko povedať zaujíma ma len Váš predbežný názor čo by to mohlo byť.

Martin456987

Ospravedlňujem sa, tie konkrétne pásy ktoré vidieť na snímke nie sú vzniknuté rtg, ale vznikli práve tým že fotografia vznikla odfotografovaním snímky na monitore počítaču. Zaujíma ma len odborný názor určitého zlomu ktorý je priamo na tej rtg snímke. Vyzerá to skutočné ako fraktúra, všeobecný lekár sa vyjadril že to možno byť šev na lebke. Čo myslíte vy?

Martin456987

Zakreslil som to i ked nie velmi viditelnou cervenou farbou v ramceku. Ale hadam myslime to spravne. Co si mam prosim Vas predstavit pod pojmom artefakt ktory je priamo na lebke? Dakujem.

rtgsnímka

Dobrý deň, máte na mysli tie dva svetlé pásy na snímke? To nie je stará fraktúra, to bude nejaký artefakt.