Vestenie - verit ci nie

Príspevok v téme: Vestenie - verit ci nie
Sladkýcukrík

Ahojte taká otázka....s partnerom sme uz 3 mesiace rozídení. Myslela som si, ze teda to tak malo byt,aj napriek tomu,ze sme sa mali radi,ale jednoducho to neslo.Stale ma to trapilo,pretoze mi chýba, vyhladala som na internete za 5 euro vesticu co mi poslala mailom vyklad kariet. Dost ma to polozilo, sice iste veci som tusila,ale normalne som ostala z toho výkladu smutna, mozno mala pravdu, mozno nie...ale da sa tomu verit,ked to bolo takto cez mail? Dakujem
inak ak by niekto chcel ide o www.kartarka.sk Lutujem,ze som jej pisala...mala som sa na to vykaslat....zbytocne ma to dostalo do este horsieho stavu.

marceliita

Aj máte niekto reálne skúsenosť že sa vám to vyplnilo čo vám veštica vyveštila ? Ale zas neviem či by som chcela vedieť úplne všetko o svojej budúcnosti.

Martinka229

asi by som nebrala vsetko moc vazne. Mne sice horoskopy viac menej sedia, no co sa tyka vykladu kariet a tychto veci- osobne s tym skusenost nemam.

jancovka

Veštici za 5 euro by som asi moc neverila, i keď je to diskutabilné prečo za 5 euro možno takto zarobí viac ako tie čo majú vyššie sumy lebo práve na to naláka ľudí. Ono je to asi náhoda či ti sadne horoskop alebo veštba.

syliwiana

Asi záleží od koho si dáš vyveštiť. Ja mám ako prioritu že mi musí teda povedať niečo z mojej minulosti a keď vidím že trepe bludy tak sa ďalej nebavím. No stalo sa mi aj že som prišla k jednej veštici úplne prvýkrát a tá ma privítala a oslovila mojim menom.

MrkvovyDzus

Veštenie je okultizmus a tým pádom aj osídlo, prínosnú odpoveď tu k tomu napísal/a užívateľ/ka fortunetelle v podobnej téme "veštenie".
Ruky teda od toho preč a neriadiť sa tým.
Pri rozhodovaní sa držme toho, čo je správne a pravdivé.

Majte sa dobre a prajem nám, aby sa všetko, čo v našich životoch nie je v poriadku, do toho poriadku dostalo.

EvaSvecova

Ahojte, z veštenia som mala pochybnosti a zúfalá životná situácia ma naviedla na túto cestu. Musím poďakovať veštici, madam Helen, ktorý mi zmenila život k lepšiemu a som jej veľmi vdačná. Ak by ste potrebovali, kontakt naňu: stastna.buducnost@gmail.com