Poskodena koza a tetovanie

Príspevok v téme: Poskodena koza a tetovanie
nattyyytytyttt

Dobrý večer, chcem sa opýtať dávnejšie som si tetovala ihlou a atramentom nieco do nohy no neskôr som to oľutovala asi o mesiac tak som si zobrala som a osuchala to no tetovanie nezmizlo a poskodila som si aj kožu vid. na obrázku.
Dá sa to podľa vás normálne pretetovať u profesionála ? :)
Ďakujem za odpovede

tatér

ahoj, no dobre si ma pobavila :D tetovať si niečo sama, ihlou a atramentom ako to robia vo väzeni? malé tetovanie stojí cca 30€ priemerne.
Ale chápem, mladosť a zbrklosť robí svoje. osobne si myslím, že keď sa to pretetuje, na tej poškodenej koži to bude vyzerať zle. keby si si ju nebrúsila, tak by Ti to tatér vedel pekne spraviť. Na tvojom mieste by som si nechal kožu nech sa zahojí a potom uvidíš. Ak to bude zlé, tak by som šiel len do salonu na laserove odstranenie toho tvojho umeleckeho diela, ak bude koža v lepšom stave, chod do tetovacieho studia a popýtaj sa tam, určite Ti poradia.
a už sa netetuj, talent nemáš :D
ahoj

Leni 888

Daj si to uplne odstranit laserom a uz si nerob takto sama sebe zle. Nie si ukrajinsky kamionista, naco ti je tetovacka vyzera to lacno.

nattyyytytyttt

spongiou som to suchala . Som sa docitala na internete ze solou ked sa vysucha sa toho zbavim no houby. Viem ze si môzem zato sama. A aspon som sa poucila