Ignorácia

Príspevok v téme: Ignorácia
zufalasom2

Možno som tu už pár krát písala.. ale opätovne potrebujem pomoc zo situácie ktorá sa už pol roka nemení.. priateľ ma ignoruje..a to do slova.. nechodíme spolu vonka i ked bývame blýzko seba o dedinu dalej.. tvrdí že preto lebo navštevuje vysoku školu ..... pár km od domu.. tak ako ja.. a je každý den doma.. niekedy aj na obed.. niekedy skorej niekedy neskôr.. no nepríde len v piatok... teda .. niekedy za ním aj tak musím ísť ja... skoro väčšinou... další príklad.. je na facebooku online... píše si zo spolužiačkami konkretne dvoma.. tvrdí že ho nepritahuju ..nie su atraktívne.. ale ked mu napíšem ja... neodpíše... ale s nimi si píše.. a mna ignoruje.. ja neviem.. tvrdí mi že ma miluje.. ale tka to nejde dáko spolu či

Zuzka.forum

zúfalá,
to čo opisuješ má veľmi ďaleko od vzťahu, sama píšeš, že "ved chodíme spolu...ale mám pocit že ma má len tak...na dlhé chvíle... ked sa nudí..alebo ked chce sex.." - polož si zopár otázok, naozaj chceš zažívať takéto pochybnosti aj v budúcnosti? chceš ho po svojom boku? čo ťa vlastne k nemu ťahá? prečo chceš byť s ním? keby ti tvoja kamarátka opísala takto svoj vzťah, čo by si jej poradila?a hlavne sa riaď svojim vnútrom a pocitmi - sama cítiš, že to nie je v poriadku, takže? čo s tým urobíš?
A rečiam never, iba skutkom, slová sú vždy len slová, keby ťa miloval, správal by sa podľa toho a nemala by si žiadne pochybnosti. Mimochodom, ignorancia je najvyššia urážka. "To, kam smeruje naša pozornosť, silnie, rastie, vyvíja sa. A naopak, kde pozornosť nedávame, tam to slabne. Preto najväčší trest pre kohokoľvek nie je nič iné ako ignorancia."

zufalasom2

ved chodíme spolu...ale mám pocit že ma má len tak...na dlhé chvíle... ked sa nudí..alebo ked chce sex..

Fleur-de-lis

s tým chýbaním je pravda, že niekedy daný človek potrebuje menej kontaktu a tak ani nemá šancu precítiť to, že mu tá osoba chýba, lebo sa tá osoba stále ozýva.

Každopádne ja by som v takom vzťahu neostávala, lebo nechcem byť pre niekoho zaujímavá, len keď práve nemá čo iné lepšie na práci.

Vyskúšaj sa mu neozývať, či mu teda budeš chýbať, či sa začne snažiť... Ale ja osobne by som bola za rozchod. A bolo by dobré zistiť, čo si predstavuje pod pojmom milovať. Niekedy majú dvaja ľudia rovnaký materinský jazyk no napriek tomu si pod určitým pojmom predstavujú odlišné veci...

janopeto

No možnože sa kvôli niečomu hnevá, alebo zabudol že existuješ. Možnože v predchádzajúcom období si na neho dávala veľký tlak.
Apropo si si istá, že je to ešte tvoj priateľ?

limpopo

Začni ho ignorovať aj ty. Ak mu začneš po čase chýbať, tak mu daj poslednú šancu, ak mu nebudeš chýbať, tak si nájdi niekoho, komu budeš stáť za to, aby sa ti venoval.
Osobne si neviem predstaviť že by som sa takto k priateľke správal.