Je krém proti vráskam naozaj tak potrebný pre udržanie peknej pleti?

Príspevok v téme: Je krém proti vráskam naozaj tak potrebný pre udržanie peknej pleti?
ivonka133

Aký máte názor na krémy proti vráskam? Aká je Vaša skúsenosť? Je veľký rozdiel medzi tým ak žena používa krém napr.10 rokov ako ked používa obyčajný krém. Nejedná sa mi o problémovú pleť. Rozmýšľam nad tým či používanie takého krému je naozaj nevyhnutné a či jeho používanie prináša naozaj dobré výsledky. Ak áno, aký by ste odporučili. Mám 35 rokov, bezproblémová pleť.

Michala26

Tak krém proti vráskam nie je vo všetkých prípadoch potrebný, ale musíte k tomu mať indispozície. Ako sa hovorí u nás, musíte sa dobre narodiť :-D Inak sa krém odporúča používať už od 30 rokov a podľa skúseností to skôr spomaľuje starnutie, pretože oklamať vek jednoducho nejde a omladiť človek v 50 na 30 nezvedie nič :-) Ak nevieš, aký krém na vrásky použiť skús mrknúť na www.testkvality.eu

zuzi74

hanka yri, je to rucne pripravovana kozmetika elysson. Hod si do googlu, hned ti ju ako prvu ponukne. Je tam zopar produktov, ktore pani namiesa podla dotaznika na stranke.
Upozornujem, ze nie je to lacna kozmetika...sama som neverila, ze som schopna dat tolko penazi za krem alebo serum, ale pri tej kvalite sa mi to naozaj oplatilo a som rada, ze som na nu natrafila.

hanka yri

Zuzi 74 prosim mohla by si mi priblizit kde si to das zarabat a co presne? Ja predrazenej chemii z reklam tiez neverim... Dakujem!

zuzi74

odpovedam, ja nepouzivam ziadne kremy z reklamy, tym ja uz davno neverim. Tie moje si davam zarabat z cerstvych nespracovanych surovin a s vysledkom som naozaj spokojna. Ziadne podrazdenie pleti, ani vysusenost. Alergie som mala z bezne dostupnych kremov.

morticia 17

Ivonka, ja používam raz za týždeň pleťove masky a pleť je po nich fakt úžasná. Môžem doporučiť okolo očí Hyaluronovou od Victoria beauty a keď chcem vyzerať ozaj dobre tak Hydro Pure Gel Mask od Skinlitu. Sú famózne , eště i vo vrecku zostane gél ,ktorý môžeš použiť ako podklad pod krém. Odporúčam!!!!!

fitMonka

No maju, niektore menej, ine viac. Su rozne specialne latky, ktore vyhladzuju vrasky, napr. argireline.
Ze ziadny krem nepomaha je hlupost, to moze tvrdit len muz :) Su rozne nezavisle testy s ucinnostou kremov proti vraskam a my zeny mame svoje skusenosti :) Ano plet bude starnut vzdy, ale da sa to spomalit alebo zmiernit nasledky.
Podla testov, z lacnych kremov najviac pomohol krem proti vraskam z Lidlu.
A z luxusnych a ucinnejsich ja mozem odpoucit Activar s latkou AC11, ten fantasticky na vrasky a na plet celkovo, pozrite energiabhip.sk
-odkaz odstránený-

odpovedam

prirodne produkty su tie najslabsie, maju nizke koncentracie a je v nich najviac alergenov. ale o zlozenie nejde, skor o to, ze v tele prebiehaju kadzu chvilu oxidacne procesy - tie su nezvratne, prirodzene a trvale. zvysene doplnanie antioxidantov takisto nepreukazal pozitivny vplyv na zvratenie oxidacie. reklama vam vzdy bude tvrdit, ze ucinok je preukazany. ale ta stavia na dojme z produktu, nie na dokazanom fakte. ziaden krem vrasky nevyhladzuje. moze plet zjemnit na dotyk, ale plet bude starnut nadalej.

zuzi74

Neviem sice ake kremy v tych testoch testovali, ale pokial natrafis na kvalitny prirodny krem, ten ucinok sa naozaj dostavi. U mna su to rozhodne vyhodene peniaze nie je.