Stres a pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Stres a pocit na odpadnutie
Severka

Ahojte ľudia

Kto má takýto problém?? Neviem ako mám normálne fungovať. Napríklad príšla by kríza do vzťahu, nezhody v práci a iné problémy a rozčúlim sa a z ničoho nič nemôžem dýchať, podlamujú sa mi nohy a mám pocit, že odpadnem. A keď sa upokojím a nejako to predýcham a tak sa mi mierne trasú ruku a cítim mravenčenie končatín. Aj keď je to stredná záťaž stresu. Nedokážem to nejako ovládať. Niekedy cítim akoby som mala málo stresových hormónov či čo. Povedala som to lekárke a že mi urobí na minerály krvný test.

Výhybam sa stresu, lebo viem, že mi veľmi škodí a neviem to zvládať. Jem veľa ovocia, zeleniny, semiačka, pijem veľa vody a hlavne tej čistej nebublinkovej, robím všeličo možne aby som bola aj po utrpení stresom v pohode. Aj keď s všetko upokojí ale mravenčenie končatím a tváre pretrváva. A sú aj zášklby končatím a to niekedy v noci a malokedy cez deň.

Môže vysoká stresová záťaž znížiť hodnoty draslíka, horčíka a sodíka?? Tak toho sa najviac bojím.
Tento problém rieším aj s tmavou čokoládou ale to by som musela mať aj 10 čokolád po 100 či 200g.

Niektorí ľudia kvôli stredne či vysokej stresovej záťaži odpadli a mali veľmi nízke hladiny draslíka či horčíka a museli im dať infúziu. Ani neviem načo sú stresové hormóny v nadobličkách, keď to nepomáha.

Ja sa len rozčúlim a je mi zle. Nie, že sa mi rozbúcha srdce ale necítim kyslík a je mi v jednom slove na odpadnutie a musím s tým prestať inak by som asi odpadla. A celé telo mi brní.