Bolave dasna a svedske kvapky

Deria

Je mozne, ze akupunktra pomaha ale ja osobne nepoznam nic, co by rychlejsie pomahalo ako tieto bylinky. Hnisajuce, zapalene miesta, bolesti s tym spojene liecia sv.bylinky fantasticky, mozno povedat behom noci. To nedokaze ani jeden liek.

mjanik

bylinkami to trvá dlho,najrýchlejšie je to akupunktúrou,treba tu zchladiť žalúdok lebo jeho teplo zahrieva ďásna a zuby a preto zápal a bolesť

Deria

Mne vzdy sv.bylinky pomohli a aj pri bolesti zubov. Tieto bylinky mi nesmu chybat doma, je to taky liek na vsetko.:) Samozrejme, ze ti neuskodia, len treba vediet ako ich pouzit. Na dasno a vobec citlive miesta ich treba riedit vodou 1:1, lebo su dost silne. Poriadne to prekloktaj, podrz dlhsie hlavne tam, kde to boli. Toto zopakuj niekolkokrat denne. Tak ja som pocitila vzdy ulavu uz po prvych kloktaniach a to som mala zapal. Sv.bylinky beru bolest, liecia zapal, vedia vytiahnut hnis, dezinfikuju, atd.

sponka1

katinka,nepoznam nič lepšie od Kamis.keď už ti on nepomaha to znamena že sliznicu maš už veľmi rozdraždenu,nech ti str. uvolni p.Dr...

katinka7

sponka1, kúpila som si ho ale nepomáhal. dávnejšie mi už pomohol, spôsobil mi také menšie strpnutie akoby a to bolo fajn. :) ale teraz nepomohol. je pravda že vtedy som strojček nemala, podľa zubárky je to normálne keďže sa mi tie zuby posúvajú ale často to bolí až tak že neviem zaspať... tak používam tie švédske kvapky na vatu, len chcem vedieť či mi nemôžu uškodiť ak si ich dám každý večer. :)