Amenorea

RNG

Ako som povcedal duphastone je len synteticka nahrazka progesteronu tj prirodzeny bioidenticky progesterom na doplnenie hladiny progesteronu v tele je daleko lepsi aj ucinnejsi.
To nie je zalezitost osobnych nazorov, ale lekarmi davno dokazana zalezitost.
A kedze prirodny progesteron, pravy je potravinovy doplnok, tak ho mozes dostat bez lekarskeho predpisu, vo forme transdermalneho krwemu, co sa natiera na vnutornu stranu stehien.
Co sa tyka yamu, ten mam osobne oskusany na hromade dievcat a zien, takze to tiez pracuje.

Romana 123

Cez internetovu lekaren sa neda objednat Duphaston a lekar mi vobec nepovedal, co mi je. Oddnes kvapkam Mastodynon.
Nemam osobne dobre skusenosti s lekarmi, odbiju ma a pritom potrebujem odbornu pomoc. Kompetentni by mali zasiahnut alebo sa ludia spojit. To je moja zdravotna skusenost, vsak zla.

Noelani

Duphaston pomáha beriem ju sama na amenorrheu už odjakživa

Rng nemyslím si že amenorrheu dajak tými rastlinnými dám do ok takže jedine duphaston. Nie na všetko záberu tie rastlinné vecičky

RNG

Na menstruaciu su potrebne urcite hladiny hormonov a tiez dostatok energie. Pre to podvyzivene chude dievcata casto stracaju schopnost menstruovat: telo sa snazi zachovat co najviac energie a zivin, tak potlaci menstruacny cyklus.
Duphaston/didrogesterone je synteticky liek, patentovany, co napodobnuje telesny progesteron, ale s roznymi postrannymi skodlivymi ucinkami.
Osobne ked potrebujes dodat progesteron, tak preco nie prirodny, bioidenticky, co mozes dostat napr vo forme progesteronoveho kremu. Alebo mnohym zenam, pomoze brat yam, kde sa nachadza polotovar na rozne hormony, Diosgenin. Davka diosgeninu ma byt 200 mg denne

katka26

ahoj tak ja sa tiez nato liecim je to nieco ako snydrom polycistickych vajecikov a bez liekov tiez nedostanem menstruaciu ale ja uzivam Duphaston a po nom menzes zatial mam..