Ako zistím ze ma bere iba ako kamarátku?

Príspevok v téme: Ako zistím ze ma bere iba ako kamarátku?
klokanka1234

Chcela by som sa spýtať, že ako zistím že ma chlapec bere iba ako kamarátku? Viem ze mi poviete že sa ho to mám spýtať ale nechcem ho nejako naplašiť proste ako to zistím? kde je tá hranica ukončená medzi babou a chlanom kamarátstvom? Proste furt sa na mňa pozerá a keď sa ho spýtam či sa môže prestat na mna pozerat tak povie ze nie a furt každý den sa ma asi 1000x pýta ze ako sa mám a probokuje ma ja sa v tom nevyznám ..

alik3

Delete - mam pocit, ako keby si radil, nic si nezacinaj, vzdy to skonci zle. nemyslim si, ze z lasky uz nemoze byt priatelstvo. moze a casto aj je.
co sa tyka samotnej otazky, tak to vyzera, ze ma zaujem, ide o to, aky a co by si od toho chcela ty. moze to byt len sexualne, ale ty cakas viac.
moja skusenost inak je, ze muzi sa so zenami nevedia kamaratit "len tak". ak s tebou travia vela castu, tak je za tym vzdy nejaky umysel. je malo muzov, ktori su zeno-kamaratske typy, ti ostatni sa dokazu kamosit iba so zenami, ktore ich nepritahuju, ale zase - na co by toto robili (ked mozu ist radsej na pivo s kamosmi)?
to je vec, ktora je u zien dost odlisna. my sa vieme kamaratit nezistne a casto nam aj nedochadza, ze ta druha (muzska) strana to vnima inak.

Delete

Láska a priateľstvo( kamarátstvo) ide ruka v ruke a nemožno oddeliť ani jedno a ani druhé. Aj skutočných priateľov človek miluje. Ale ľudí ovláda obyčajne strach a možno aj k tebe cíti niečo viac no priateľstvo je mu prednejšie ako prípadné ,,sklamanie,, a bojí sa že by ťa mohol stratiť aj ako kamarátku ak by prejavil emócie.

Ako sa hovorí:

Z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky už nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo.

Pouvažuj nad tým, čo si ceníš viac. Možno vám to spolu nevyjde a prídete každý o priateľa? A ak to necítite obaja rovnako tak to tiež môže kamarátstvo veľmi narušiť.

Popremýšľaj. Ale určite ho priťahuješ lenže...

5.5 elsa

klokanka 1234 takže tu sme asi zš že? :) tak mu odpovedz asi sa mu páčiš žeby? nemyslím že si s teba uťahuje normálne sa mu páčiš tak mu odpovedz a uvidíš začni sa s ním rozprávať a zistíš ako ťa berie ......

_meno

Ahoj klokanka1234

Vysvetlenie:
Ukazem ti rozdiel medzi pricinou a jej prejavom, resp. interpretáciou:

On citi, ze byt v spojeni je laska. Jeho myslienkove schémy to vsak interpretuju lasku ako slabost .. preto sa prejavuje ako "mam ta rad, vkuse chcem byt s tebou v spojeni .. avsak ked ma odhalis ze ta mam rad, utocim na teba, branim a klamem ze nelubim .. nechavam svoje ego ma oddlit od tvojej lasky (preto si vytvorila tuto temu asi :) a do teba utocim ".

vzdy vzdy vzdy to tak bude, su to principy sveta .. nie 1 konkretny prejav ......

ak skutocne ho mas rada, prijimes jeho nedostatok lasky. v tebe sa to bude prejavovat, ze bude z teba lasku vysavat, budes sa citit trosku mensia. pocas tejto cesty to s nim bude hadzat - dakedy ti bude dakovat za to ze mu pomahas, dakedy ti bude nadavat za to ze mu pomahas.

svet nema osud pevne dany ... co moze byt laska na cely zivot, partnersky dlhotrvajuci vztah ktore moze vzniknut .... nasa slobodna vola moze lasku odmietnut a tym padom zivot nema zmysel :)

a lubit je schopnost ako ktorakolvek ina, resp. je to najvyssia schopnost samozrejme. ak ty sa rozhodnes byt dobra je pre teba vsetko prilezitosti pre rast : napr. aj tento chalan ktory sa na teba tolko diva. Tato sitacia ti dava moznost, ze sa naucis viac mat rada :) :) :)

Pre toho, kto sa pyta ci ma laska zmysel - nema. Pre toho, kto zije v laske vie ze je to jediny zmysel ktory zivotu mozme dat. Pochopenie ze zivot zostane prazdny ak mu zmysel nedame, je zaciatok poznania. Po poznani prichadza vyber.

Vela stastia klokanka1234 aj tebe aj kamaratovi :) :)