Nádor semenníka

Príspevok v téme: Nádor semenníka
Sakonn

Dobrý deň,
Ľavý semenník sa mi v priebehu posledného mesiaca oveľa zväčšil má asi tak 10 až 15 cm. Zväčšoval sa postupne a posledným časom občas pobolieva aj počas dňa. Chcel by som sa spýtať čo to môže byť keďže som trochu hanblivý a či to môže byť veľmi vážne
Ďakujem

|AnonyM|

Može to byť važne a može to byť uplne niečo banalne. Určite stým zájdi za obvodnou a ona ta pošle na urologiu.
Ja som tiež dosť hamblivý a keď som si nahmatal hrčku na semenniku tak som nevedel čo somnou bude ďalej rozklepal som sa asi po hodine rozmýšlania som to povedal mojej mame hoci s veľkýmstrachom. Hneď na druhy deň som išiel s mojou mamou za obvodnou lekarkou a tam som len povedal že som si nahmatal hrčku a ona ma poslala na urologiu.
Nato že som dosť hamblivý tak v tom strachu som ani nerozmýšlal nadtým že mi bude niekto cudzí pozerať a ohmatavať moje semmeniky, Strach bol vtedy večši ako hamblivosť.
Naštastie mi urologička prehmatala semenniky a povedala že je to len neškodna rezistencia ale preistotu mi ešte odobrala krv na rozbor. Ta hrčka mi za 2 týždne sama zmizla.
Radšej choď stým na vyšetrenie akoby mohlo byť neskoro. A kolko maš rokov? Može to byť aj nejakymy hormonalnymi zmenami.