Opila som sa, dovolila som veľa, teraz mi je strašne

Príspevok v téme: Opila som sa, dovolila som veľa, teraz mi je strašne
Zufala004

Prepáčte že vás tu s tým idem zaťažovať, ale tak veľmi sa hanbím, že to nemôžem povedať ani najlepšej kamarátke.
Včera som bola piť s kamarátom, opila som sa a poznáte to, opité dievčatá sú celkom povoľné, a ja som sa dala dole celkom dosť. ani neviem ako, a boli sme nahí a chytali sme sa atd. Má to ale háčik - ešte som s nikým nespala, tak som ho zastavila s týmto... A on ma potom, no strašne ťažko sa mi to píše, ... vyprstoval. Potom sme ešte chvíľu ležali, bozkávali sa a tak, a keď som po chvíli trošku pretriezvela a uvedomila si, čo robím, tak som si obliekla aspoň šaty. No už bolo neskoro, lebo ked už to spravil raz, a nemala som s tým problém, chcel to dalej, a tak mi to spravil ešte asi trikrát. Nakoniec chcel, aby sme mali aj normálne sex, a začal mi tvrdiť, že panna nie som, lebo sa do mňa dostal úplne ľahko. Z toho som sa dosť zľakla. Najhoršie bolo ráno, ked som už bola uplne triezva a uvedomila som si, ako strašne som sa zachovala. Áno, stále SOM panna, lebo viem, že tú blanu som si mohla skôr pretrhnúť napr. tampónom, a nevyspala som sa s nikým, ale cítim sa strašne, čo som vystrájala. Cítim sa ako úplná hnusoba.
Viem že tieto veci sú normálne a zdravé, a niekto by to bral ako povyrazenie, ale ja nie. tak strašne sa za to hanbím!

Norra

problem moze nastat v tom ze to zacne o tebe rozkecavat ako ta prstoval a ako si sa nechala. Chalani to takto zneuzivaju ze dievca opiju a potom si s nou robia co chcu proti jej voli ale kedze je opita tak nema volu sa branit. Pila si sama alebo ta on nukal a nalieval viac a viac? Nato si treba davat sakramensky pozor a vediet kedy mam dost. A nikdy ale nikdy nedovolit aby chalan nalieval do pohara sam alebo otvaral flasu niekde mimo vas baby lebo moze tam nasypat tabletky oblbovaky a potom vas ma v hrsti. Kym sa preberiete do reality bude uz neskoro. A ty autorka temy viac nepi s chalanmi ak nevies coho su potom schopni.

simcik ..

Nic take hrozne si nespravila, urcite si z toho nerob tazku hlavu..ano mozno nieco co by si inak nespravila, ale ved nakoniec ani k sexu nedoslo tak co..

len nebud na seba taka prisna, nieze sa budes za to obvinovat a trestat
odpusti si a chod dalej, lebo aj tak o nic nejde a ziadne nasledky z toho nebudu takze mozes byt pokojna a mas ponaucenie ze nabuduce sa uz tak neopijes :)

agsq

no, proti gustu žiaden dišputát, ale to sa farár veru poteší. nechodím na spoveď, tak neviem, či sa aj vypytuje na podrobnosti, ale ak áno, bude mať na čo aj on sám v noci myslieť :-)

Zufala004

Naozaj sa Vám ospravedlňujem, nechcela som Vás týmto príspevkom obťažovať. Naozaj som bola ráno z toho strašne nešťastná, lebo áno, mám cez dvadsať, a proste vždy som si zakladala na morálnych zásadách a morálnej čistote, a tak ma to strašne vyviedlo z miery.
Už som sa trochu ukludnila a rozumiem, že je to celé moja chyba. Nešla som sním von lebo som chcela niečo riešiť, chcela som sa rozprávať, ale to je zase moja blbosť, že som naivná.
Jednoducho som sa cítila hrozne zlá, ale premyslela som si že pôjdem na spoveď, a to mi snáď pomôže.
ďakujem za povzbudivé slová, ale aj za kritiku, lebo je oprávnená.

Jupiii:D

4krat ta vyprstoval?:D fuu tak to s teba rastie pekna k..vicka:D tych dalsich 3krat si uz bola triezva, tak sa nevyhovaraj na alkohol:P je to v tebe, ty si uz taka,, raz prvykrat byt muselo. Mame sa na co tesit chalani:D...

vebe

Co tu vyplakavas. Rozum mas na to aby si ho pouzivala. Ako je mozne ze sa diavcata proste opiju? Nejdem tu poucovat,vsetcia sme boli mladi, ale jedna dievcina, ktora ma nejaku tu hrdost vie kedy ma dost. Co necitite, ze uz vam to ide do hlavy? Neviete si povedat dost, úz sa mi kruti hlava, staci? ked to presvihnete, uz za seba nerucite. Nemate matky aby vam to povedali, ze dievca sa proste nema opit tak, aby nevedelo za seba rucit. Lebo potom sa stava zranitelne a mozu sa stat veci, ktore moze do smrti lutovat. To co sa dialo potom nam uz nemusis opisovat, mna zaraza ze sa dievcata tak opijaju a ze je to uz bezne, bezne sa to akceptuje, berie sa to ako normalne. To normalne nie je.

Nina.

Ja si tiež myslím, že elsina reakcia je príliš. Nehovorím, že tá baba si za to do veľkej miery nemôže aj sama, alebo, že ju tu máme ľutovať, ale osobne ju nepoznáme, možno nie je zvyknutá piť, alebo sa jej toto stalo pravdepodobne prvý krát a mimochodom, predsa len ho zastavila a k sexu nedošlo a ani nevieme kolko má rokov - možno má aj viac ako 18 a ešte je panna - to by znamenalo, že asi nedáva na počkanie každému. Proste spravila chybu, cíti sa zle a potrebovala sa len vykecať, pravdepodobne má v hlave zmätok. A ten jej ,,kamarát´´ si tiež mohol povedať, že nebude nič s ňou robiť, ved musel vidieť v akom je stave - chlapom je často jedno, že baba je namol, aj tak si s ňou užijú, čo je podľa mňa nefér voči tej žene a tí chlapi asi tiež nestoja za veľa keď sa muchlujú s totálne opitou ženou, čudujem sa že im to neni blbé.
A elsa mňa by zaujímala jedna taká vec - neni to útok, ani to nemyslím v zlom, len sa chcem spýtať - ty máš pokazenú klávesnicu? Pretože som si všimla, že nepoužívaš čiarky ani bodky a mne osobne sa teda dosť ťažko čítajú tvoje príspevky.

Fleur-de-lis

mať sex s "kadekým" je normálne a zdravé? Uf, no táto naša spoločnosť si koleduje o následky a možno potom sa jej otvoria oči.
Možno je to zdravé pre telo, o čom je ale tiež ťažko hovoriť vďaka chorobám, ktoré sa takto radostne prenášajú, ale len blázon uverí, že je to zdravé pre psychiku, medziľudské vzťahy, morálku, nesebeckosť atď...
No ale to nebola tvoja otázka :) vlastne si sa ani nič nepýtala.
No čo už, nevrátiš čo sa stalo, môžeš sa akurát poučiť, odpustiť si a nabudúce používať rozum, ktorý nám nebol daný pre srandu králikov ;)

Kalerabik

Chudinka moja zlí muži môžu za všetko :) Vždy sa pousmejem iba nad takýmito príspevkami naučte sa vziať zodpovednosť podaktoré alkohol iba odbúrava zábrany tomu čo chcete a potom vyplakávate ked otehotniete či podvediete partnera, že za to nemôžete. Život si tvoríme vlastnými činmi a ked si neviete ustrážiť svoje pochnútky nohavičky na sebe tak nechlastajte a nedrogujte. Howgh