Prečo tak na mňa zazerajú?

Príspevok v téme: Prečo tak na mňa zazerajú?
victim

Môže mi tu niekto vysvetliť prečo na mňa niektoré ženy tak zazerajú? Keď idem nejakej oproti po ulici tak si ma prezerá od hlavy až po päty a niektoré tak pohrdavo a iné zhnusene. Minule som bola u lekára v čakárni a kedže tam bolo veľa ľudí tak som si všimla že zase na mňa ženy zazerali najmä tie mladé a stredný vek. Tak si ma prezerajú opäť po celom tele. Je mi to nepríjemné. Niektoré ani neodvrátia zrak ak sa pozriem na ňu a civí ďalej až mám pocit ako keby ma sledovala rentgenovými očami. Proste taký blbý pocit že si ma obzerá. Ale najmä je to keď po ulici idem. Tie mladé keby mohli tak by aj očami zabíjali. Niektoré sa milo usmievajú a iné zas pohrdavo pozerajú. Som taká škaredá alebo čo? Mám 29 rokov. Snažím sa vyzerať bežne ani nie zanedbane ani nie výstredne.

_meno

kto sa stara o seba je stastny. kto sa nestara o seba ale stara sa do druhych je nestastny.

ak vidis cloveka co je nestastny, moze sa to prejavovat ze nieco chce od teba. oni tiez chcu byt stastny ako kazdy, ale nevedia ako.

takých ludi netreba bit, oni sa biju sami, preto sa citia zle ..

brach0

pokial nemas nejaku telesnu vadu, alebo sa neobliekas prilis vystredne, tak s najvacsou pravdepodobnostou je to len v tvojej hlave

Delete

Možno si paranoidná ale na druhej strane nesúhlasím, že ja každému všetko jedno a už tobôž nie ako vyzeráš. Ak nevyzeráš podľa noriem tak na teba budú vždy zazerať...ale je to problém tých ľudí a nie tvoj. Pokiaľ ale chceš zapadnúť a veľmi ti záleží na názoroch druhých tak sa budeš musieť asi prispôsobiť :)

zewa

:) podla mna to takto uzkostne vnimas len ty. V skutocnosti je totiz kazdemu jedno ako ten druhy vyzera. Prestan si namyslat a zacni zit ;) pokial si ty spokojna, aj keby chodis polonaha, tak je to ok.