Stary serial alias

Príspevok v téme: Stary serial alias
sydney b

Ked som mala 17 rokov strasne moc ma fascinoval serial ALIAS myslela som si ze aj ja raz budem agentkou ako bola bristovova ale dnes som triciatnicka z dvoma detmi a preplesatelym manzelom a tupim zivotom v panelovom baraku ako je mozne ze sa tynegerske sny tak lahko rozplynu v realite ktora cloveka tak tupo ovali svojou neznesitelnostou.

[zruseny35]

Tiež som milovala ten seriál, ale aj film Electra ...
Ja som to len "dotiahla dalej " ako ty-na VS som sa začala zaujímať o kriminalistiku a fyzicke testy na polícii ....Teraz aspon viem,že akčáky si budem vzdy len vychutnávať .So 48kg by som tu zbran ani tie "želiezka " neuniesla,neviem si predstaviť,že by som s tým mala ešte utekať za podozrivým :D

ernya

ja ked som videla Celuste chcela som byt namornickou ktora sa plavi za dobrodruzstvom a byt v spolocnosti podobnych tipkov ako Quint, Hooper a Brody. Priam oslobodzujuca predstava

zewa

Mozno si miesto svojich ocakavani naplnila ocakavania spolocnosti, rodicov, atd.
Najdi si nejaky konicek. Zacni trenovat nejaky bojovy sport a skus si aspon tak dokazat, ze na to minimalne fyzicky mas :) a nech ti je to zalubou.

sydney b

Hej?a ktoru postavu si tam oblubovala mne prisli zaujmavi zaporaci ako arwin sloun a julien sark tiez .inak to bol fakt po pi...ci serial mal take tempo a na kazdu epizodu som sa tesila ako nejake decko na vecernicek.potom to ale zacali scenaristi seliako zauzlovat a uz to nebolo ono.

sldkfjsldkf

tyNegerske sny:D
no tak musis svojho muza opustit, deti mu nechat a ist na prve lietadlo smer prijimacie pohovory do CIA:D