Neustále krvácania, polyp

Príspevok v téme: Neustále krvácania, polyp
patricka18

Ahojte, potrebovala by som poradiť.. mala som krvácanie mesiac vkuse, bola som s tým u doktora, dal mi lieky na zastavenie krvácania aby ma mohol vyšetriť, brala som lieky 5 dni, krvácanie sa mi zastavilo, išla som na vyšetrenie, zistil mi na maternici nejaký polyp veľkosti 2x1cm :-( to bolo včera (23.12.).. vravel mi, nech lieky ešte stále beriem dokým nevyberiem celú krabičku, lenže dnes sa mi krvácanie vrátilo-aj napriek tomu, že beriem lieky na zastavenie krvácania. K doktorovi už teraz nepôjdem, veď sú vianoce, nikto nepracuje. Neboli ste niekedy v podobnej situácií, alebo neviete čo robiť? :( mam 18, dosť sa bojím čo to môže byť.. :(

Galapagos

Mne polyp praskol a s krvácanie čiže menštruáciou sa vylúčil. Dúfam že aj u teba to tak bude. Inak to robia operatívne.

patricka18

nehádajte sa tu, prosím.. lekár mi dal duphaston na ZASTAVENIE krvácania, nakolko som mesiac vkuse krvácala.. už po 2 tabletkách sa mi to zastavilo, no 24.12. som zas krvácala..
ten polyp podľa vás sa dá aj nejak inač odstrániť, ako operatívne? nejaké lieky alebo niečo podobné na to nie je, prosím vás?

Galapagos

Liečba nedostatku progesterónu:
· liečba dysmenorey (bolestivá menštruácia)
· liečba endometriózy (výskyt maternicovej sliznice mimo maternice)
· liečba sekundárnej amenorey (chýbanie alebo vynechanie menštruácie viac ako 3 mesiace)
· liečba nepravidelného menštruačného cyklu
· liečba dysfunkčného krvácania (nepravidelné krvácanie)
· liečba premenštruačného syndrómu
· liečba hroziaceho a habituálneho potratu (spontánny potrat) spojeného s nedostatkom progesterónu
· liečba infertility (neplodnosti) spôsobenej luteálnou insuficienciou (nedostatočnosťou žltého telieska)

Galapagos

Duphaston sa podáva aj na poruchy menštruácie;, na úpravu menštruácie a na zastavenie menštruácie. Prečítaj si priloženi link kde je info o lieku. Ja nemudrujem viem čo hovorím ale ty sa tu hráš na múdru. A duphaston sa nepoužíva iba počas tehotenstva. Najprv si o tom prečítaj než tu začneš písať blbosti.

Cindy7777777

praveze uplne opacne, duphastan sa podava v prvom trimestri tehotenstva na zastavenie krvacania a na prevenciu krvacania v tehotenstve, pri hematomoch atd. a na udrzanie tehotenstva

galapagos, velmi nemudruj, vobec nevie dievcina kde sa polyp nachadza, ci na krcku ci v dutine uterinnej, to je velky rozdiel, ci je to polyp, ci myom

Galapagos

tak co angelina7777 zmenbila si si meno na cindy7777777 a robis sa tu mudrou?

duphaston ( a nie duphastan ako ty pises ) ked sa podava tak sa podava nato aby sa mensteruacia dostavila ( a pri poruchach menstruacie )a v pripade polipu aby polip praskol a mohol sa vylucit :) sama som to mala a brala a po menstruacii som musela ist na vysko ( USG ) ci sa ten polip vylucil a prave preto musi aj ona ist na KO aby bola vysetrena ci sa toho polipu zbavila ci nie.

patricka: ono sa ti to da do poriadku a chod na vysko ako ti to vravel dr. krvacanie sa ti vratilo lebo si si dalej brala ako ti vravel lekar pokial krabicku nevyberes.

Cindy7777777

dobru sprostost pises galapagos, duphastan ma uplne opacne ucinky. neviem naco sa vyjadrujes, ked nevies

ak sa Ti znovu stane, ze kaluz krvi, chod do nemocnice