Rovná ofina

Príspevok v téme: Rovná ofina
weroncsika

Chcem sa len spytat, podla vas ktora ofina je praktickejsia a krajsia pre ovalnu tvar? nabok, alebo narovno?
Mam ofinu nabok a do postupna zotrihane vlasy.. ale chcela by som daku zmenu..
Ale neviem ci by mi moc drzala, kedze mam vlnite vlasy a niekedy si ani s tou ofinou nabok neviem rady.Hodila by sa ofina na rovno na ovalnu tvar? noo.. nie uplne ako pravitko, ale taku prestrihanu.. neviem ako sa to vola..:)
a je s tym vela prace?

špicelkamira

opatrne s tou ofinou!!!!!!!!!!

ked nemáte ideálne proporcie tváre neodporučam nikomu a hlavne ked máte primalú tvár, lebo ak sa odstráni čelo tak sa upriamy pozornost len na tvár, ak máš otkryté čelo tak sa to stratí.

neodporúčam aby ste podliehali modnym trendom len preto že teraz je to in.
maximálne ak ešte ofinu do boku, lebo nedobrý nos a krivé pritenké usta sa len zvýraznia pri ofine, tvár sa skráti a vidno len nos a pery

Leesh

a ako si rovnú ofinu upravujete,vy, čo máte kučeravé vlasy? Kaderník mi ju ešte v salone pekne upravil,že to vyzeralo fakt dobre, (vyžehli mi ju) ale mne to už teraz doma nejako nejde vyžehliť tak,aby mi neodstávala :/ budem vám veľmi vďačná keď mi poradíte

Peťka:))

No takže ja mám teraz rovnú ofinu zatiaľ mi ju každý chváli no tak som zvedavá čo povedia v škole ostatný :)

fraisee

mozes si dat kludne aj rovnu ofinu a ze je s tym malo roboty - ak mas vlnave vlasy tak ani nie, ja mam tiez a ked je vlhko, tak sa mi hadam skuceravia aj chlpy na ruke.ale urcite s nou neni viac roboty ako s tou sikmou. mala som uz obidva typy a so sikmou som mala viac starosti.

nikica

no aj ja mam ovalnu tvar a dala som si ostrihat taku ofinu taku rovnu jak ma nelly furtado v tom klipe :)) a tiez mam dost vlnite vlasy a bala som sa ze to bude vyzerat hrozne, a nee ! kazdy to chvalil.. na ofinu si dam trocha gelu a ostatne vyzehlim a hotovo ! vobec sa mi to nekuceravi,som sa cudovala... a kludne vyskusaj . bude to zmena :)) a inac na ovalnu tvar sa hodia vsetky strihy.. fakt ! mozes vyskusat hoci co ..ale ty vies no :))