Ľúbim jedného, ale čo on? A páčim sa druhému...

Príspevok v téme: Ľúbim jedného, ale čo on? A páčim sa druhému...
Brokenheart

ja som TAK zmätená z tých chlapov...
ženy sú asi tak komplikované ako rovná cesta oproti mužom.
mám známeho. ktorého poznám už veľmi dlho, spoznali sme sa tak, že ja som sa doňho zamilovala. potom som ho nejaký čas nevidela, lebo sa presťahoval. a teraz sa vrátil, a po pár stretnutiach s ním zisťujem, že ja ho ľúbim. lenže teraz už tuším, že to dopadne zle, lebo aj vtedy, keď sme sa spoznali a nejaký čas stretávali, mi veľmi jasne dal najavo, že nič čakať nemôžem. Teraz mi znova dáva nádej. Alebo si to možno ja tak vysvetľujem. Stále ma niekde volá, píše, smskuje. minule sme pozerali spolu film a držal ma pritom za ruku. Ale to je VŠETKO. ak by som sa mu páčila, dal by mi už aspoň pusu, nie? veĎ nie sme malé deti. vôbec netuším, o čo mu ide. keď sme vonku, alebo si vypisujeme, alebo ako ma držal za tú ruku, zdalo sa mi, že by to chcel so mnou skúsiť. a potom sú chvíle, keď sa napríklad deň neozve. akoby ma mal v paži. to si potom hovorím, že som len jeho kamarátka. AAAAch, som z neho tak popletená.
Do toho je tu druhý adept, tiež známy, ktorého poznám kratšie, ale posledné dva týždne si tiež intenzívne, a dosť osobne píšeme. a keď sa vrátim do školy, už onedlho, tak sa plánujeme stretnúť (nieže by sme sa už predtým nestretli, ale teraz sami). a vidno na tom, ako píše, že sa mu páčim, takže si viem predstaviť, že keĎ sa stretneme, niečo sa môže stať.
No ja neviem čo robiť. Už o týždeň sa vraciam do školy. Mám dať šancu tomu druhému? Hoci srdce by bezpodmienečne dalo všetku lásku tomu prvému, len bola by opätovaná? mám sa ďalšie mesiace kvôli nemu trápiť, alebo dať príležitosť niekomu, kto ma možno bude mať rád a mohla by som byť s ním šťastná?

Nina.

Ženy sú asi tak komplikované ako rovná cesta oproti mužom - Tak toto si úplne vystihla! :)
Ak sa ten prvý ,,nevie rozhýbať´´ a dáva ti úplne zmätočné, prekomplikované a nejasné signály tak z toho nič nebude, maximálne tak flirt, naťahovanie, namotávanie, ale nič seriozne. Nechaj to tak kým ešte nie si úplne namotaná, pretože ti to iba ublíži. A možno sa stane dokonca to, že ak sa mu proste prestaneš ozývať a kontaktovať sa s ním, tak si uvedomí, že ťa má viac ako len rád a začne sa snažiť, keď zistí, že ťa môže stratiť. Za pokus nič nedáš, proste to nechaj tak, neozývaj sa mu ani nič - aspoň týždeň dva a uvidíš.