Bolest srdca v spanku, sne

Príspevok v téme: Bolest srdca v spanku, sne
Dead

Mal som silnu bolest srdca v spanku a nemohol som sa hybat, bolo to ako zive, ale po prebudeni som sa citil dobre. Toto sa mi stalo uz niekolko krat, no nie velmi casto, mozno niekolko krat za 5 rokov. Myslel som si ze je to len sen, no teraz mi napadlo ze mi mohlo ist o slabsi infarkt alebo epilepticky zachvat.

Na ineternete som nasiel, ze stav ked sa nemozem hybat je normalny stav v spanku a niekedy sa mysel prebudi, no telo zostane nehybne - take ako by malo byt pocas spanku, aby ked napr. bezime v sne, tak sa nam nehybali aj nohy. No ja sa citim ako v krci, myslim ze je to krc v srdci, teda bol som o tom presvedceny, no mozno som si to len vsugeroval.

Mam nepravitelny a prerusovany spanok, teraz bola aj vydatnejsia strava a pod., takze co si myslite, co to moze byt?

Vopred dakujem za nazory, hlavne odborne.

Päťka1

Ahoj.nie som lekarka, ale mam podobne skusenosti a rovnako aj v okruhu mojich znamych. Nasad si magnézium v kombinacii s kalciom. Krce su typicke pre nedostatok magnézia. Magnezium sa vsak doporucuje brat v kombinacii s kalciom. Dobre su aj inekcie magne B6 ktore su na oralne uzitie. Asi mas stres.... mne to vzdy pomáha a nieco na uvoľnenie zkrcovanych svalov, co prenasa uvolnenie aj na vnutorne organy je masaz. Neboj , to zvladnes :-)

Dead

Dakujem za odpovede, mna nalakala reportaz v spravach, ale je pravda ze rano je vsetko v poriadku a ta bolest, ako som pisal, je mozne ze to bol len silny tlak.

Ja to mam asi len raz rocne, ale je pravda ze je to velmi neprijemne, niekedy to ma niekolko faz a mam pocit ze mozem hybat rukami a chytam sa za srdce, no mozno ich len mam blizko tela a tiez som cital ze ta paralyza je najsilnejsia na nohach, takze horna cast tela by mohla byt ciastocne pohybliva.

majus1463

spankova obrna sa to aj vola,mavam to dost casto,len s tym rozdielom,ze bolest srdca nie je,len tlak na celom tele,a obrovsky strach ze o sekundu zomriem,ak sa nasilu nepozbieram,hroza,neprajem zazit.

Zemjak

Určite to bola spankova paraliza, ak by to bol slabší infarkt, tak po prebudeni by si to stále pocitoval. A to druhé čo si spomenul už vôbec nie. A ak máš z toho strach tak choď na kardiologiu a neurologiu a tam ti povedia že je všetko ok. Netreba zbytocne stresovat že je to infarkt alebo podobne hluposti.