Potrebujem niekoho s kym sa mozem porozpravat o svojich problemoch

Príspevok v téme: Potrebujem niekoho s kym sa mozem porozpravat o svojich problemoch
Rend

Ahojte, ako z nazvu uz vyplyva, potreboval by som niekoho s kym si mozem pokecat o mojich osobnych problemoch v skole a so spoluziakmi... No nechcel by som zatial psychologa, ale rozpraval som sa o tom uz s matkou. Bolo by dobré, keby ste mi dali niekto kontakt na seba, E-mail a pod. aby som sa mohol niekomu uz konecne vyrozpravat co ma hrozne dlhu dobu trapi, a poradit mi co mam robit dalej. Bol by som rad, keby sa niekto taky nasiel. V okoli nemam nikoho takeho, no mam svoju najlepsiu kamaratku, ale bojim sa, ze keby som jej povedal o tom mojom probleme, tak ze to vytrubi vsade kde sa da, hlavne tomu dotycnemu, pretoze ona je taka. No ale mozno sa mylim... To by bolo asi vsetko pre zaciatok, ak si niekto chcel so mnou pokecat, staci napisat nejaky kontakt a ja vam uz napisem ;) Dakujem.

Kubo11

Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.

butlava vrba

❱❱ NEMÁM PRIATEĽOV ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.​​
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom

zewa

Napis na Ipcko.sk
Oni funguju prave kvoli takymto pripadom. Teraz niesu online az 2. januara, ale mozes im napisat mail a oni ti isto odpisu.