Co myslite... je nieco na tom pravdy?

Zoene

Fúha, aká odborná vedecky podložená štúdia. Aj ja som sa našla v jednej skupine, ktorá najviac podvádza. Ešte "dobre", že som sa to dozvedela z tohto článku.Je dobre byť stále informovaný.

pohar mlieka

moze byt to pravda a nemusi. Cisto len na tieto kriteria by som sa nespoliehala. Aj ked niektore spomenute su pravdive ale vynimky zase potvrdzuju pravidlo.
s cim vsak suhlasim je twitter a tie social. siete a blondiny. Aspon spoluziacky co som mala a kolegyne blondiny. Vysoki muzi nesuhlasim lebo vela nizkych muzov co vidim smelo flirtuje a podvadza. Ostatne neviem posudit.

Igorr

veľa z toho môže byť a pravedepodobne aj je pravda. Tak napríklad.
blondíny- áno sú viac v spoločnosti výraznejšie a vzbudzujú pozornosť ako také tmavovlásky. ale ja viem svoje o tom že tie čiernovlásky niesú až tak verné ako tam píšu. Poznám zopár dievčat a žien s havraními vlasmi ktoré smelo koketujú a podvádzajú svojích partnerov. takže o tom by som pochyboval.
učiteľky- tie trpia svojím spoločenský známym tzv. učiteľským syndrómom čiže všetko "vedia" najlepšie, všade boli, všetci ich musia poslúchať a nikto nič okrem nich nevie. vernosť učiteliek je tiež na vážkach.
vysokí muži- majú viac sebavedomia, svojou výškou vytrčajú a tým skôr sú ženami zpozorovaní a tým pôsobia pre ženy príťažlivejšie ako takí ukríknutí. ale poznám aj nižším mužov ktorým vernosť tiež nič nehovorí a smelo kurizujú iným ženám.
milovníci rock n rollu- tak tí nielenže sú milovníci žien ale aj drog a alkoholu a tie úzko súvisia s neverou.
francúzi- aj muži iných národov vedia veľa o nevere. napríklad slováci :D
vek končiaci devviatkou- áno je to možné že to číslo pôsobí na nich tak desivo že sa končí jedna dekáda že majú nutnosť niečo dobehnúť.
uživatelia twitteru- nielen oni ale aj uživatelia pokecu, facebooku, badoo, instagramu a iných sociálnych sieti majú pokušenie flirtovať s iným pohlavím a to naraz s niekoľkými jedincami o čom tí jedinci nemajú ani len poňatia.
ale pokojne by som do kategórie chronickí neverníci priložil ešte aj napríklad povolanie- lekári, úradníci, zdravotné sestry, herci, modelky.. ženy so silikónmi :D

poučený

Neviem ako je to so zvyškom tohto prieskumu ale s tými blondínami majú teda pravdu. Sú to štetky. Ja som mal dve frajerky blondíny a obe ma podviedli ku*vy vychcané. A kamoš bol ženatý s blondínou a tiež sa ku*vila s iným a s ním otehotnela. Ale pozor ani nie tak pravé blondíny by som povedal ale tie odfarbené na blond ženy čo sú tak sú potvory radodajné a nevernice. Preto sa aj dávajú odfarbiť na blond lebo chcú vzbudzovať záujem zo strany mužov a oni to dobre majú premyslené ako na nich. Vedia že s blond vlasmi skôr muža zaujmú ako keby boli brunety napríklad. Každá odfarbená na blond má tendenciu byť časom nevernica. Ja som odvtedy presedlal na brunetky, tie sú vernejšie a skromnejšie ale záleží to od viacerých faktorov. Ale už žiadnej odfarbenej blondíne nenaletím.