Nepritahujem svojho muza

Príspevok v téme: Nepritahujem svojho muza
zuzana212722

sme spolu par rokov a poziadal ma o ruku pred dvoma mesiacmi a uz nechcel som mnou moc spavat a konecne povedal preco ze ho nepritahujem vadia mu kila ze proste nema chut na mna mam 15 kil po dvoch porodoch....som smutna ze mi to povedal ale zaroven povedal aj ze ma miluje ale nech s tym nieco spravim a jemu sa chut vrati myslite ze sa to da?ak uz raz niekoho nepritahujete potom znova zacnete??alebo ked ste niektora schudla vratila sa chut na sex vasim muzom??a kludne aj chlapi aj vas nazor ma zaujima....mimochodom hned ako mi to povedal som zacala zo sebou robit cize makam cvicim ale nejde to zo dna na den budem sa snazit sa mu pacit..

kafe

peknéé :) fajn že si sa ozvala. Ma poteší, prečítať si ako niečo dopadlo. Tak nech vám je spolu dobre a lepšie :)

zuzana212722

Ďakujem :-) neskôr som si to uvedomila že je to aj pre mňa dobre :-) a môj muž mi chcel len dobre navyše to povedal no slušne síce mne to tak neprišlo vtedy.. Viem ze je ku mne úprimný a prečo neurobiť pre nás takú maličkosť :-) hoci veľa ľudí tvrdí že sex nieje najpodstatnejsi v partnerstve.. Veru že je od kedy je toto u nás v poriadku všetko tak klape ako ma mam pocit akoby sme sa do seba opäť zaľúbili.. A to už sme nejaký ten rôčik spolu :-)

minikonka

Super Zuzana,

gratulujem!!!
Sama si zistila, ze ked clovek chce, vsetko sa mu podari :-)
Odteraz uz na to nezabudni, este sa Ti v zivote takato osobna skusenost velakrat zijde :-)
Myslim si, ze aj Tvoj partner je fajn clovek, mozes si vazit jeho uprimnost, mate dobry a pekny vztah.

Drzim palce, peknu svadbu a este krajsi spolocny zivot prajem!

fen500

Vsetky lenive zenske ake su tu urazene ze ako si dovoluje nejaky muz mat vyhrady k ich tlstym prdeliam, ved pravo na naroky maju len zeny! :D Vas teraz asi roztrhne od jedu po precitani noveho prispevku od Zuzany ako nebola leniva, dokazala co chcela, schudla 11 kg a ich sexualny zivot je zas super... Ale pekne sa tu aspon vykreslujete co ste v skutocnosti zac, ako by sa tu vsetky tie lenive tlustoprdky rozvadzali len aby ani prstom nemuseli pohnut, vymyslali si aj ony cisto naschval protinaroky, alebo hlasali ze ich muz je impotentny ak sa mu pri velerybe nepostavi... ale v inych temach sa tu budete tvarit zasa ako stelesnene dobro a mudrost a pritom ste tu povacsinou len hlupe lenive egomaniacke sedlacky.

zuzana212722

Ahojte píšem už po dlhšom čase :-) ako to dopadlo.. Nakoniec sa všetko vyriešilo samo a postupne ja som sa zaprela a schudla 11 kíl a hneď po tom sa to zlepšilo sex máme normálne kedy chceme.. Tak sme tu svadbu pomaly začali plánovať...neuveriteľne sa nam zlepšil vzťah môžem povedať že nikdy sme si tak nerozumeli dobre ako teraz :-) muz mi to dáva aj najavo každý deň :-) a ja sa cítim tiež dobre ;-)

anka 89

ked mu ty mas robit rukou ,nech urobi aj on teba rukou a ste vyrovnany .Urcite ma problem s pohlavnym udom a to tvoje chudnutie je len zamienka ,ale ty si schudni potom zas budes pocuvat sproste reci ako po tebe chlapi pokukuju kto chce bit palicu si najde.