Friends with benefits?

Príspevok v téme: Friends with benefits?
frajerluke

Zaujímalo by ma, kto tu má reálnu skúsenosť s niečim podobným. Začínam si myslieť, že sa jedná skôr o nejaký mýtus, ktorý väčšina ľudí pozná z TV a z rovnomenného filmu, no málokto ho naozaj zažil či videl (ako Yeitiho :D). Na druhej strane sa títo jedinci nazdávajú, že ide o niečo v dnešnej spoločnosti mimoriadne rozšírené a bežné.

Každá aspoň trochu racionálne uvažujúca žena si podľa mňa 10x (a viac) premyslí, než niekoho pustí medzi svoje nohy (feel free ma opraviť, ak sa mýlim) a preto je to skôr v tej rovine Yeti. Nevravím, že sa to nedeje, ale určite nie vo veľkej miere.

Je tu teda niekto kto má kamarátku/kamaráta s výhodami, ktorého síce sotva pozná, no pravidelne sa s ním stretáva za účelom divokého, neviazaného a bezplatného sexu?

Vopred vďaka za vecné odpovede.

frajerluke

benefits: Tvoja odpoveď neprináša nič vecné, akurát sa v nej objavujú snahy urážať. Si frustrovaný (nepekný?), že sa nevieš vyjadrovať normálne?

Neviem presne ako takýto vzťah funguje, preto som založil túto tému, reku že sa dozviem viac od konkrétnych ľudí. Avšak jediný, ktorý tu zatiaľ napísal, že kedy mal takú skúsenosť, ma prezývku skorosenior...

benefits

A ty si Frajerluke myslis ze to funguje tak lahko ako v americkych filmoch napr. bez zavazkov. Nebud hlupy. Inac kolko mas rokov, ze nechces vazny vztah ale takyto? Nemas cas? Nechces? Si nepekny?

rainbow25

myslím si že friendovanie s výhodami nikdy neskončí s tým že si človek len užil a dosť, u jednej osoby vždy dojde k tomu, že začne toho druhého mať rád a chce viac ako len nezáväzný sex

frajerluke

skorosenior, z toho názvu mi vyšlo, že sú to ľudia, ktorí sa stretávajú s úmyslom zasexovať si a iné ich nezaujíma. Mal som si asi vyhľadať presnú definíciu na google... lol

Inak vďaka za reakciu. Ak sem najbližších pár týždňov pribudnú ďalšie dve, je jasné, že FWB je skôr zbožným želaním ako realitou.

skorosenior

Nechápem ako môžeš mať kamarátku ktorú sotva poznáš. Ako ja chápem FWB sú to ľudia ktorí sú priatelia a preto sa dobre poznajú, ale necítia k sebe lásku len práve nemajú čo robiť a masturbovať samým sa im nechce.
Za seba poviem že počas dlhých desaťročí som začal 2x takto vzťah ale musím povedať že v oboch prípadoch už tak nejako medzi treťou a štvrtou ejakuláciou som začal byť zamilovaný po uši a partnerka bola na tom podobne :)
Kvalitný sex rozvíja vzťah ako nič iné. Pokiaľ ste kamaráti tak máte spoločné záujmy aj po sexe a to už je celkom výborné.

frajerluke

ešte aby bolo jasné, som mladý, dobre vyzerajúci, a netrpím nedostatkom sexu. Nikdy to však nebolo s osobou, s ktorou by ma nespájali aj iné veci a najmä dlhotrvajúci vzťah.