Chcela by som sa stať herečkou

Príspevok v téme: Chcela by som sa stať herečkou
TatianaO

Dobrí deň. Nikdy som nad takým povolaním nerozmýšľala, napadlo ma to pred rokom. Už som si zisťovala kde sú konzervatóriá a VŠMU ale všetky sú ďaleko lebo ja totiž bývam v malej dedinke na južnom Slovensku. Rozmýšľala som aj o zdravotnej škole keďže moji rodičia mi v tomto veľmi neveria že by som sa dokázala niekam dostať za herečku. Ja mám hlavne strach s talentových skúšok, čítala som že tam skúšajú spev (to by som zvládla), herectvo (aj to), zahrať nejakú pieseň na nejakom hudobnom nástroji ( to by som tiež zvládla, máme doma dva klavíre a dva akordeóny, otec je muzikant to by ma naučil), jediné s čoho mám strach je rytmus, že sa musím vedieť dobre hýbať na melódiu, no ja som do tancovania nemehlo :D a ešte mám pred napr. školským vystúpením taký zvláštny pocit radosti a strachu dokopy tak toho sa bojím tej mojej trémy. Poraďte mi prosím vás :)

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

TatianaO

Predstavu o herectve mám takú že by som hrávala v divadle a potom ak by sa mi podarilo dostať sa do filmu tak by som si rada zahrala aj vo filme. Ale neviem ako začať, kam ísť na školu, pretože rodičia o tom nevedia že by som chcela byť herečkou. Raz som sa im o tom zmienila no neboli veľmi nadšený.

Lyseth

Tatiana ved pisem, ze tie sikovne si zozenu komparzistky a tie sa povyzliekaju za ne. Len sa nesmies dat na nic nahovorit co by si robit nechcela. Ani za peniaze :)

gamm

Tatiana ale ved
1. vyzliekanie pred kamerou nie je povinnost. zalezi vzdy na herecka pokial je ochotna zajst.
2. je predsa mnozstvo hereckych uloh kde sa vyzliekat nemusis.

tak ziadne stresy :-) preboha nedaj sa odradit tymito recami :-)

TatianaO

Veď to že neviem či by som zvládla sa vyzliecť pred druhým hercom a pred kamerami a celým štábom čo to nakrúca.

Lyseth

Nechci byt hereckou. Herecky sa velakrat musia pred kamerami vyzliect a ukazat svoju nahotu a intimnost pred tisickami divakov. To co malo byt len pre jedne oci je vystavene pred milionmi zrakov. Potom uz tak otupeju ze sa odhaluju aj pred objektivmi fotografov. Pre mna je klenot ta herecka ktora takuto ponuku odmietne a najde si za seba komparzistku. Cenim si taketo herecky :)