Je to podla vas hajzel?

Príspevok v téme: Je to podla vas hajzel?
fairynarnia

Váš názor. prosíííím lebo asi mi švicne.
Je chalan do ktorého som bola zamilovaná. má pred 30, žiaden pubertiak. ja mám po 20-tke. aaa poznáme sa už veľmi dlho. mali sme taký zvláštny vzťah, nechce sa mi to tu rozpisovať... ale nakoniec mi to rpíde, akože ja som bola zamilovaná, on to videl, a tak sa so mnou občas zahral, keď nemal nič iné na práci. napr. niekoľko mesiacov ignorácia, a zrazu ma všetkými možnými spôsobmi volal na kávu, a stále dobiedzal aby som šla. a takto sa to opakovalo stále, že dlhé obdobie nič, a potom zrazu pozornosť.
teraz bol dlho preč, vrátil sa, a tak intenzívne sa o mňa zaujímal ako nikdy predtým. sále sme chodili von, na výlety, niekam sadnúť, pozerať film. Naposledy, keď sme boli spolu, ma držal za ruku. Tak nežne a ... no viete. Ale, odvtedy - ignorácia! už niekoľko dní. Nakoniec som sa odhodlala sa mu ozvať, a on mi napísal, že má veľa práce. Pracuje manuálne, mohol mať aspoň toľko času, aby mi chvíľu odpisoval.
Ako môže byť niekto taký hajzel, že jeden deň Vás drží za ruku a je nežný a potom je z neho totálny ingorant?

5.5 elsa

no ja neviem ,ale možno ten chalan neuraz sa ,ale chodí s tebou na kávu, do kina jednoducho z nudy,ako s kamarátkou nič viac,možno ani netuší o tom čo k nemu cítiš,on niekoho má a pri tebe len pookreje?či si s tebou len tak rozumie ako s kamoškou s ktorou nič nemá?,lebo držať niekoho za ruku neznamená niečo extra,akože dôkaz lásky,,podľa mňa čo je teda môj názor ťa berie ako dobrú kamarátku nič viac ....

5.5 elsa

fairynarnia - ach jaj,nič medzi vami nebolo ste normálny kamaráti,ktorí si občas zájdu na kávu a tak,držal ťa za ruku a?to nie je žiadny vzťah,len kamarátsky nič viac,tak si to s ním ujasni až máš pocit že ťa ťahá za nos,ale nič medzi vami nebolo,takže je to jasné,berie ťa ako kamarátku,až máš pocit že viac tak sa ho to opýtaj,chcem vedieť či ma berieš ako kamarátku,alebo viac, a budeš na istom, neviem prečo by mal byť hajzel keby ťa lákal do nejakého bytu,skúšal niečo na teba tak áno,ale inak nie.....

embryo

podla tvojho popisu sa jedna o tzv. "poistkovy vztah", ked bude chalan na dne, tak ti da kopacky, aby si zlepsil naladu :-)

marcipanovie

Tak nic v zlom, ale clovek co nema 2-3 dni ani 1 minutu na SMS nie je normalny. Ani pred 30, ani pred 50, ani po 50.

To da.. rozum.

PS: lovec moze byt zaroven aj gentleman. A zaroven aj muz domaci.

Knedel, dostuduj si to, knedla jedna, vo veku 20-30 je to viacmenej 50na50, a nikdy nie 2-3 ku 1.

www.ssa.gov

Nemozem sudit, ale ani obhajovat, no sam ako chlap nechapem myslienkove pochody takeho chlapa.

skorosenior

Hajzel? Rozmýšľala si že chlapa v tomto veku už nemusí zaujímať romantické randenie a očakáva hmatateľnejší výsledok? Potom chvíľu trvá kým ho zase prejde sklamanie.

Okrem toho možno manželka alebo stála partnerka mu kedykoľvek nedovolí.

absolut

si mu vtedy dostupna ked chce on ale ked ty chces on nema cas, chut, zaujem..
o com to je? ved ta ma len ako nejaku babku na posedenie a namotava ta.
ruky prec od takeho co nevie co chces. Len s nim stracas cas.

annamaria123

Ani by som ho nekontaktovala, a už vôbec neskúšala s ním o tom komunikovať, "vysvetli"ť si to. Iba čo sa zosmiešniš. Ignoruj ho, ale nehraj to - nech je to z tvojej strany skutočné. ÁNO, JE TO HAJZEL. Nestojí za tvoje trápenie, radšej sa poobzeraj okolo seba - často prehliadame kvôli tŕniu a burine ozajstný poklad :)

Knedel

Neviem co mate za problem? Zien je viac ako muzov tak je normalne ked ma chlap 2-3 priatelky naraz. A co je natom? Sa spametaj a dockaj kedy bude na teba rad

dalsi

ze chlapi su lovci, je mytus. Mozno cast z nich. Ta druha cast su muzi domaci, gentlmani, atd. Vysielaj odmietave signaly, akceptuju to, lebo si myslia, ze NIE je NIE. A zariadia sa podla toho - budu hladat inde.