Rakovina pľúc?

Príspevok v téme: Rakovina pľúc?
Sausage 90

Dobrý deň, píšem po úplne prebdenej noci. Od piatku ma trápi celodenný suchý kašeľ. Žiadna zvýšená teplota, zdurené uzliny, plný nos, nič. Dokonca ani nevykašliavam žiadne hlieny, aj keď sa o to snažím. Akurát hneď po prebudení vykašlem tmavozelený hlien, potom už nič.

V pondelok som bol u lekárky, kt. ma popočúvala a predpísala mi antibiotiká UNASYN, kt. zatiaľ vôbec nezabrali. Neposlala ma RTG, len na EKG. Strašne sa bojím, že je to rakovina pľúc. Mám len 30 rokov a fajčil som asi 1-3 cigarety denne po dobu cca. 5 rokov. Od septembra som nemal žiadnu cigaretu. Pracujem v kancelárskom prostredí.

Prosím o radu
Ďakujem

Marko70

Dobry den.Dovolte mi reagovat na vase prispevky.Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. Jedna sa o 3 mesacnu kuru dopredu vsak upozornujem ze sa nejedna o lacnu liecbu preto poprosim iba seriozny zaujem...Vsetko zavisi podla druhu a stadia ochorenia...

kukuk

ešte stále mám obavy a strach, pretože tých uzlín mám viac nad kľúčnou kosťou, tvoria zhluk (sú zmnožené, resp. na jednom mieste je ich viac) - preto som mala 3 cm hrčku, a odobraté som mala len 2 z tejto "kopy"

kukuk

utajená - ja mám podozrenie na lymfóm, mala som len jeden jediný príznak a to z ničoho nič sa mi zväčšila lymfatická uzlina (3 cm) nad ľavou kľúčnou kosťou, podľa CT vyšetrenia by som tu už nemala byť a podľa histologizácie odobratej uzliny mi nič nie je. V auguste ma čakajú kontrolné odbery krvi na infekčnom a hematologickom oddelení. Ako sa momentálne cítiš?

utajena

kukuk-trápil ma dosť suchý a dráždivy kašeľ k nevydrzaniu a občasne zle dýchanie ale najväčší zlom bolo vykaslavianie krvi nie moc ale bolo a tak som sa vlastne dostala do nemocnice.

kukuk

utajena - ahoj môžem sa spýtať, že ako Ti zistili túto DG tak v skorom štádiu, len náhodne, alebo si mala zdravotné problémy?