Prechladnutie nôh

Príspevok v téme: Prechladnutie nôh
juli081

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosť s niečim takým ako ja. Často pociťujem bolesť v nohe alebo oboch nohách, akoby niekde blízko kostí pozdĺž lýtkovej alebo stehennej. Mám pocit žeby to mohlo byť z toho, že mi tú nohu ofúkne. Akoby mi prechladla. Niekedy sa mi to stáva aj s rukou, no omnoho častejšie s nohou. Väčšinou zaberie tabletka od bolesti, ale stáva sa mi to často, preto by som chcela vedieť, či niekto z vás už niečo podobné nemával, prípadne ako to riešil.
Vopred ďakujem za odpovede!

Shayleen

Dobré nechaj sa vyšetriť aby si vedela na čom si. Je to lepšie a je lepšie skôr ako keby už bolo neskoro. Čo mne osobne pomáha jsu homeopaticke globuli na kosti.tie mi tiež redukujú bolesť. Teraz momentálne mám tiež studené nohy ako a "boli" ma to. A nechaj sa aj na štítnu žľazu vyšetriť. A Rob si teplé obklady určite máš tu gumovu do čoho sa dáva horúca voda a pod deku či paplón je tiež dobre

juli081

Mám 20 rokov, objavovalo sa mi to už v minulosti, ale až teraz som tomu začala venovať pozornosť, pretože je to oveľa častejšie. Niekedy aj niekoľkokrát do týždňa. Na vyšetrení ohľadne toho som zatiaľ nebola, ale chystám sa v blízkej dobe.

Shayleen

Koľko máš rokov? Ja to mávam tiež ale ja mám aj artrozu. Niekedy pomôže teplých kúpeľ a ako si písala tbl. Už si si nechala kosti vyšetriť?