Alergia na vložky

Príspevok v téme: Alergia na vložky
Kika145763

Ahoj. Mám problém, počas používania vložiek pri menzese ma to páli. je to dosť nepríjemné a až ma to boli aj keď mám vložku len pár minút. Keď som bola mladšia problém som nemala teraz mam 18. najskôr som používala Always. kvoli podobným problémom som prestala a začala som používať naturellu. Boli skvelé až do posledných mesiacov...medzi tym som používala aj iné obyčajné lacné vložky lenze s tym to bolo rovnaké. skôr hľadám nejaky krém/masť na ulavu. tampóny nepoužívam pretože som úzka a je mi to neprirodzené. kališteky mi ani nespomínajte som panna. Ak náhodou máte/mali ste podobný problém poradte mi prosím ako si túto nepríjemnosť zmierniť a úľaviť bolesti. Ďakujem :)

Kika145763

Ďakujem Vám, tak teda u gynekológa som bola iba raz asi pred par mesiacmi a nejako mi nenapadlo to spomenúť kedže som v tej dobe problem nemala :/ ...holím, myslíte že to môže byť tým ? pretože počas menyesu sa neholím a keď sa holím problémy nemám. ...popravde bio variantu som neskúšala, počula som o tom ale aj to že je to veĺmi drahé a to by som nerada. ...vyskúšam teda ešte niečo a ak to nepojde predsa len zrejme budem musieť za tým gynekológom ísť. Každopádne Vam ďakujem za vaše rady :)

odpovedam

alergia moze vzniknut kedykolvek pocas zivota. mozno mas alergiu na parfemy alebo nejake konkretne latky (bielidla). na tvojom mieste by som zacala zistovat, na co je tvoja pokozka precitlivena. mas to velmi neprijemne :-/, bohuzial my zeny v tomto smere nemame vela moznosti a ked ani tie tampony nechces, tak skus nejake vlozky bez chemie.

Mnnnnn

A neskúsila si sa spýtať svojej lekárky alebo gynekologičky? Možno by ti poradili :) Ja naozaj neviem, keď si už všetko vyskúšala :(