Vrátia sa hemoroidy?

RNG

Nuz nie vsetko, co sa pise v novinach alebo v televizii a na internete je pravda. Skor by som povedal ze tam najst pravdu je skor nepravdepodobne.
Dnes vyuzivaju rozne silove skupiny uz globaslne komunikacie na disinformaciu, umyvanie mozgov ludi v zmysle ,ako sa im to pre ich ciele hodi.
Nuz ja radsej tu minutu extra zakazdym a hodne viac toaletneho papiera pouzijem, nez by som mal trpet alebo nechat sa rezat.
Nakoniec je to aj hygienickejsie celkove

knaja

Tiež som ich asi mala, bolo to bolavé, ale natierala som si to nejakou masťou a používala kúpeľ a prešlo mi to a už je to pár rokov (tuším 10r.), čo sa mi to nevrátilo. Myslím, že mi aj pomohlo, že sa vyhýbam príležitostnému sedeniu na studenom. Teda aspoň u mňa sa to nevrátilo.

RNG

Hemoroidy su vlastne krcove zily v hrubm creve, ktore sa tvoria pre oslabenie stien zil ananahe , podobne ako aj na nohach . Na to zialbohu nepomoze spravna vyziva, ziadne prehanadla a pohyb. Moj otec kedysi aj ja toto vserko dodrziavame a napriek tomu mame hemoroidy. Cistenie a masaz ich vyhoji, branie roznycy zntioxidantov , najma vitaminu C, E a bioflavonidov steny sprizni/spevni a krcove zily sa dokonca zlepsia, hemoroidy vyhoja.
Ja som to mal tak zle, ze som nevedel sediet a krvacal som skoro kazdodenne. Spomenul som si na otca a jeho metodu, co mu poradil jeho spoluziak, lekar,miesto operacie,
( posmrtna vdaka ti, dr Pelikan) kedysi davno a ked som zacal pouzivat krem a cistil a masiroval si tu oblast, vyhojilo sa mi to za niekolko tyzdnov . Ked som prestal toto robit za niekolko tyzdnov som to mal spat. Takze odvtedy vzdy pouzivam krem na toaletny paper, dokladne si tu oblast vycistim a tym aj vymasirujem a uz aspon 5 rokov som nemal ZIADNY problem.

Shayleen

Správna výživa, obmedzenie prehanadiel, hygiena a správne vyprázdňovanie a pohyb stačí ako prevencia. Tu žiadne Kremľa ani žiadne tie zázračné krémy nepomôžu

RNG

Nuz rozne.Moj otec kedysi pouzival Aviril, neskor obycajnu Marinu, ja som pouzival krem na ruky s pridavkom hojivej Arnica Montana z firmy Yves Rocher a dnes si miesam vlastny krem z potravin a roznych potravinovych doplnkov, tj jediel a uzitocnych jedlych doplnkov pre telo, bez chemie, viac pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom prirodna kozmetika.

RNG

Samozrejme ze sa vratia.
Ja aj moj otec predomnou sa branime proti nim pouzivanim nakremovaneho toaletneho papiera, krotym su tu oblast nielen vycistine ale aj vymasirujeme.
Otcovi to pracovalo vyse 50 rokov, mne uz aspon 30.