Hlúpy FB

Príspevok v téme: Hlúpy FB
smutna22

Prosííím pomoc, už som sem raz písala o fb, ale nepomohlo mi to. Stááále chodím na fb. Najhoršie je, že často do školy, práce používam počítač, čiže mám možnosť stále sa prekliknúť na facebook :(.
Už mám nervy z toho, hnev na seba, načo tam každého okukujem, že veď ja ich isto ani netrápim. Nič mi to pozitívne do života nedáva. Len články sem tam. Ako sa prinútiť tam nechodiť kontrolovať príspevky?? :/

Sfhj

Ja mam super napad. Zmen si heslo na fb,, dohodni sa s kamoskou, ze jej odovzdas ucet napr na mesiac. Nech tam zmeni heslo, a povie ti ho az o mesiac. Trochu si oddychnes od FB

Flaarik

Pred dvomi rokmi som bol u vestkyni, vela veci sa aj splnilo, ale neboli to veci najpozitivnejsieho charakteru, a vestba sa neprezradza ma upozornila. Musim zistit ci tu terapiu robi ale ona skor s kartami tarotovymi, s kyvadlom nerobi jak hovori google.

Flaarik

Ta srt terapia vypada zaujimavo co si pisala to suhlasim. Mam rád naprirodzene veci a duchovne. Pokusim sa nenapadne ale hrat falosneho ma nebavi, ze sa citim stastne. Ja som zvyknuty hovorit na tom dementnom FB tym co napisem hned na rovinu co ma stve a trapi. Radim sa k tym co hovoria hned co si myslia.

Tieto veci mi blokuju cely zivot. Ja nedokazem si najst robotu, pretoze nemam kamaratov, nemam zivotnu energiu, este som ako panic dalsie sklamanie. Takze byt uprimne na pohovore plny energie a pracovneho elanu je nadludsky vykon posobit stastne. Ja to neviem teda.

Dufam ze tu terapiu srt hradi poistovna, vypada to zaujimavo, ale najst naozaj kvalitneho odbornika a ne takeho co chce ryzovat je problem. Nerad platim za nic a co nezaberie preto hladam kvalitu.

Moireal

Flaarik, skus mozno nenapadne napisat, mozno niekomu poradit kto potrebuje pomoct. Ludia sa vacsinou izoluju od takych co niesu oblubeni, boja sa ze od nich "nakazia". Preto skus nenapadne niekomu napisat. Nie ze nemas kamosov, ale co rad robis, presne tak ako si povedal. Ze nemas kamaratov, je dnes velmi velmi caste, ja som tiez o vela prisla a mozno nimi ani neboli.
Si este mlady a urcite si niekoho najdes, otazne len ze kedy, vacsinou to cakanie je neprijemne. Ale v zivote sa stale nieco meni, takze urcite sa zmeni aj tvoja situacia. Mozno by si mohol skusit nejaku terapiu, ktora by ti odstranila bloky vo vztahoch. V minulosti sa ti iste cosi stalo, co ta zranilo a teraz si jednoducho medzi ludmi neveris. Napriklad taka srt terapia. Ak tomu neveris, skus psychologa (aj ked tym ja moc neverim), alebo sa ponukni ze niekomu s niecim pomozes, daj si inzerat. Vzdy sa clovek citi lepsie, ked niekomu pomoze, ver mi. Niesi sam, kto sa trapi, je nas tu na svete neurekom, aj ked nie kazdy ma uplne totozne problemy. Ak si veriaci, skus nejake spolocenstvo, teraz sa mi dostalo don ruk spolocenstvo Cenacolo ale je ich isto vela. Ak nie, skus to s tou pomocou. Isto mas nieco v com vynikas a mozes niekomu pomoct alebo skus dobrovolnictvo. Alebo porozmyslaj co mas skutocne rad a spis si zoznam, to pri com sa najviac potesis, na to sa zameraj a rozvijaj to, moze to priniest aj zlepsenie vo vztahoch. Rieseni je vela, aj ked ja by som najskor uprednostnila tu terapiu ale je to na tebe. Nech sa ti dari.

Flaarik

proti FB je tazky suboj osamote, to neni len lusknut prstom a nechodit tam. Ja potrebujem nadej ze najdem kamarata a ten FB my ho dava. Teda falosna nadej zrejme to je, napisal som tam 10tim ze co rad mam, co hram ze nemam kamosov a zadna odpoved.

Flaarik

Tak mam 22 rokov, chcel by som kamarata moze byt nastrocny najlepsie, pretoze chcem to co som nemal. Co ak sa moj stav zhorsi ked FB zrusim? diskusne fora su fajn, skusil som tryhard.cz samozrejme vysmech ze hladam kamarata. livedoctor.cz, zdravie.sk a stale to efekt neprinieslo nikdo z okolia. Ja by som FB rad zrusil, velmi rad ale pre nastrocnych budem nemoderny. Skratka chcem najst kamarata takej vekovej kategorie ktora mne vyhovuje ja sa citim na 15 rokov vo vsetkom. Mam rad PC hry, PS 4 hry, karty zolik, sedmove, sach by som sa rad naucil a telku rad pozeram sport, dokumenty, HBO

Moireal

Flaarik, mozes si cez net najst kamarata ale fb posli prec, fakt fb a twitter a podobne su sracky s prepacenim. Skus diskusne fora a na nete je ich veru dost. Zavisi od toho kolko mas rokov, ake mas zaluby. Proste jednoduche diskusne forum podobne ako je toto ti radim.

Flaarik

Ak ja zrusim FB, tak pridem o poslednu nadej najst si kamarata. V reali neni sance. Na FB sanca miziva to je rozdiel. Cez net sa komunikuje lepsie ako v reali.

tasty

dosť blbý fenomén, hlavne ak si potom podľa toho určujú hodnoty života.. (kto akú selfie fotku pridal, na koľko je sexi erotická to foto, koľko ľudí lajklo moje príspevky a fotky, ak nemáš milion lajknutí na našpúlené pery tak nie si IN a pod.) super doba frčí fakt