Motivačné kamošky, alebo jedz všetko a schudni

Príspevok v téme: Motivačné kamošky, alebo jedz všetko a schudni
LadyCamual77

Zdravím všetkých čo navštívili túto tému. Ako som už napísala v nadpise, ide o to že budeme jesť fakt všetko a v malých množstvách a pravidelne, a spolu sa budeme tešiť s úspechov. Pár rokov už skúšam schudnúť. Vydarila som sladké, slané, malinovky pečivo atď. Ale otázkou je dokážeš žiť bez pečiva celý život ? Ja osobne nie a tiež ľúbim sladké. Preto som sa rozhodla. Sladkého v podobe čokolády, kexov a pod. sa vzdať dokážem ale pečiva nie a preto dokážem všetkým že i tak sa dá schudnúť, možno nie rýchlo ale efektívne.Občas sú však chvíle kedy to mám chuť vzdať, a preto som sa rozhodla založíť túto skupinu. Takže ako to robím. Jem pravidelne vmmenších pleciach a všetko. Medzi jedlami mám rozostup 2-3 hodiny. Dnes je to presne 8 deň a poviem že sa fakt cítim lepšie. Prvé váženie mám za 13 dní. A cítim že som za ten týždeň schudla min. 1 kg čo je krásne vidieť na mojej tváry. Pridá sa niekto ? Ak ano prosím napíšte výšku + váhu. Ja 163cm a 87kg. Želám krásny deň.

ektoplazma

Ahojte dievčatá, no čo, ako vám to ide? :) ja som sa dostala na hranicu 69/173...a znova sa na seba začínam konečne podobať...

LadyCamua

Ahojte babule áno išlo mi to pekne dole a vôbec som nehladovala teraz sa to zastavilo a mám 78 kg už celý mesiac. Ja sa nevzdávam papám všetko častejšie a pomenej a verím že sa to opäť rozhýbe.

kilecko

Jessical,nezabudaj ,kazde nenabrane kilecko je dobre a to zhodene je este lepsie .JA sa snazim vahu drzat pod kontrolou ,pracujem na sebe snazim sa zdravo stravovat.Rano si dam vzdy 2 krajce celozrnneho chlebika teraz mi znama poradila ,ze je na tom dobre na platky nakrajane jablko a fakt ,ze dobre na chlebiku mam masielko .Chlieb jem len rano 1 krajec a ten druhy na desiatu uz vic chlieb nejem este si k tomu niekedy dam ponaranc ,alebo mandarinku.OBed mmasko so zeleninou ,rybu so zeleninou ,sem tam cestovinu no da sa to .A dala som sa na Jamping ,boleli ma klby ,ale skusila som to a sama nemozem uverit ako sa super citim vobec po prvom cviceni nemam svalovicu a aj nohy ma prestali boliet a doma si dam zopar brusakov a pesiu chodzu dufam ,ze vysledky pridu ,uz to nesilim vsetko ma svoj cas aj chudnutie ,ale podstatne je aby mi vaha nestupala .Tak sa Jessical drz.
Doschudnutia

kilecko

Jessical chcem ta podporit ,ty sa pohybujes v rozmedzi od 100 do 105 kg ,ale podstatne je to ,ze si nenaberas viac kil a vzdy ti blikne a davas kilecka dole ,tak len tak dalej a dotiahni to na 99kg a potom dooooole a doooole s kilami.

odpovedam

zdrave chudnutie je kilo tuku mesacne, inak si koledujete o pokazenie bazalneho metabolizmu a nasledny jojo efekt. takze ziadne hladovky a "detoxy"...

chlorofil

Od 1.2-23.2 ..až 5 kíl dolu A nasledne za dalsie 2 kilečká za dva dni už más dolu?
Telo je schopne schudnuť 0.5 kg/den ,pri poriadnej diéte,skor "hladovaní" .Aj to len prvé tri týždne...maximálne 3 mesiace-a to človek VZDY urobí nejaku chybičku.

ektoplazma

Ahojte,
ladycamcual, gratulujem paráda :) ale neni to nejako rýchlo za 15 dní 7 kilo? som si myslela že to sa dá len hladovkou :D

mne sa odvtedy podarilo dať dole 3 kg (tj. mám 76/173), ale už ma nebaví furt rozmýšlať nad jedlom, stále plánovať...som z toho dosť frustrovaná a rozmýšľam nad tou dietologičkou...sa potrebujem asi utvrdiť v tom že na to idem dobre alebo čo, nejakú novú motiváciu. Do leta by to chcelo aspoň pod 70, to by som bola celkom spokojná.

A vám ostatným sa ako darí?

seseee

To sú také hovadiny... Šak stravuj sa jak človek a nestlsteš ako divá sviňa. Keď chceme schudnúť, treba začať cvičiť a menej jesť. A hlavne s tým neprestávať!!!