Aký stepper kúpiť?

Príspevok v téme: Aký stepper kúpiť?
jess117

ahoj všetkým, chcela by som začať cvičiť na stepperi, chudnut nechcem som celkovo štíhla chcela by som iba spevniť bruško a zadok príp. aj tie nohy :) fajn by bol nejaký menší stepper kedže vela priestoru v izbe nemám. Vedeli by ste mi poradiť aký kúpiť? s akým ste vy spokojný? kolko a ako cvičiť zo začiatku? Vopred dakujem všetkým za rady :)

Hannik

Zdravím,
na trhu je vela modelov a ak sa v tom nechceš stratiť prečítaj si nejaké odborné recenzie. Ja si neviem vynachváliť Spokey Nordic Walking II. Za tú cenu je to naozaj skvelý stroj. Vyberal som na základe informácií z tohto článku www.testado.sk

Slobodna

Súhlasím s odpovedám. Najlepšie sú drepy - budeš mať takú riťku že až :) okrem toho sú účinné prekvapivo aj na brucho (žiadne brušáky, to je prežitok)
Ak už chceš stepper, ja mám doma taký čo šlapeš do strán - nezaberie veľa miesta a je lepší ako obyčajný. No ideálne by bolo aspoň 20-30 minút.
A cvičenie nestačí - musíš si vybudovať svaly - po cvičení do hodiny zjesť kvalitné bielkoviny. Nie sa po cvičení napchať čím chceš :)

odpovedam

ak chces spevnit, tak cvic. stepper, beziaci pas, bicykel atd. pri konstantnom tempe palia svalovu hmotu - ostane ti chude, ale mlandrave telo. na spevnenie su najlepsie drepy a vypady - cvic VZDY v seriach, brucho detto.