Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena

bambi369

ja mam iba malicky za 100 euro hurom od vitariana a uplne staci kto chce iba na smothiecka, dobre mixuje aj tvrdsiu zeleninu a oriesky

Majus46

Co mi pride pod ruku, co doma najdem, co potrebujem minut, uz sa mi stalo aj take, ze cerstve ovocie sme nemali, tak som si dala mrazene ribezle, do toho kadejake semiacka, rastlinne mlieko, vlocky ovsene a mala som ranajky. To kadeco sa da. Posielam ti obrazok aku mam tu flasku.

vierocka66

vretienka keď si kúpiš kvalitnejší, tak by to malo mať aj dobré tesnenie, že to by si sa nemusela báť, ale to najlepšie budeš vidieť, keď si pozrieš, chytíš do ruky, ja mám môj z Planea, tam som si bola vybrať, lebo aj pestrú širokú ponuku mali a aj dobré ceny.

vretienka

majus co si take zvyknes robit najcastejsie? co do neho davas? a mozes mi prosim ta poslat obrazok jak vyzera ten pohar, co si bravas so sebou? tesni to dobre? nebojis sa, ze sa ti to vyleje?

Majus46

Smolnusa toto je na tebe, ale tie nadoby su dobre, keby si chces napriklad vziat to so sebou von alebo do prace alebo niekam. My napriklad aj ked chodime von doobeda sa ze prejst a nemam rano chut jest, tak si urobim smoothie zavriem a vezmem so sebou na detske ihrisko a tam si to vypijem. Mne to proste pride praktickejsie.

Lupienok554

Smolnusa tak niekomu sa tie nadoby zidu, ak vies ze ti nebudu chybat tak si zakup masinu bez toho i ked si myslim ze pomaly ku kazdemu mixeru je nieco pribalene.

smolnusa

@jancovka hej chapem ze to je skor aj o tych preferenciach :) tak ono uz ked mam doma mixer asi mi su kadejake nadoby aj zbytocne by som povedala ci? je to lepsie radsej s nimi? lebo nie som asi typ ktory by si na cesty braval, tak to aj doma do pohara a hotovo.

jancovka

Smolnusa tých značiek, čo majú titánový povrch je už viacej, takže ono je to o tom, čo komu vyhovuje, aj podľa ceny, lebo aj tie ceny sú rôzne. Podľa mňa sa treba zamerať aj napríklad na vybavenie, že keď si kupuješ mixér takýto či chceš k nemu mať aj viacero nádobiek alebo to nie je pre teba podstatné.

Darla111

Jasne podla mna taketo mensie spotrebice vies najst v kazdom z takychto elektro -obchodov alebo ako ich nazvat :) Len uz potom zalezi na velkosti sortimentu :)

smolnusa

@mamita1 no a nakoniec si sa pre aky rozhodla? ked si teda napisala, ze nech pozriem titanovy povrch? lebo co som tak videla tak napriklad aj Sencor ma take a to sa mi vseobecne ta znacka viac pozdava :)