Máme doma vši

odplilkiki

lilkiki sa už vší asi zbavila ale tak aspoň pre ostatných, liquido je super a určite vám pomôže sa vší zbaviť :)

jejdavsi1

liquido je veľmi účinný, musím len potvrdiť! treba vyskúšať neoľutujete určite, pozabíja zaručene všetky vši, máme ho doma už dvakrát odkúšaný :)

achtievsi1

Nám liquido perfektne zabral naozaj, závisí ake rezistentné tie vši sú ale prinajhoršom dajte na to tea tree oil ešte alebo octový zábal a na 100% to zaberie. Treba skúšať ale liquidom nič nepokazíte :)

Lucia321445

Vyskusajte na vlasy naliat lieh. Mne to babka liala ked som mala vsi,
robila mi to tak, ze na suche vlasy opatrne liala lieh aby sa nedostal do oci alebo okolo usi lebo by ich to spalilo a nechala mi to tam posobit asi 2hodiny? mozno aj pol dna uz si nepametam a potom mi to zmyla z hlavy a tie vsi vycesavala tym hrebenom na vsi.
Vyskusajte,mne pomohlo iba toto..ziadne sampony ani pripravky ..

emalea

naše deti doniesli vši na vianočné prázdniny, takže paráda!! bojovali sme bojovali...všelijako...nakoniec nám zabral prípravok HEDRIN z Kauflandu za 8,,-EUR je to taká vodička, skôr olejček, akoby spray, ktorý sa nechá 1 hod. pôsobiť na hlave a potom sa opláchne...fakt pomohlo!!

LMarika

Ja som ako decko doniesla z tabora domov vsi, nakazili sa potom surodenci, cela rodina... To bola katastrofa!!! My sme vtedy pouzili sprej Difusil, mama nam to nastriekala na hlavu vecer pred spanim, zabalila nam vlasy do uteraka a v tom sme celu noc spali. Tusim, ze to malo byt na hlave 12 hodin, ci tak nejako. Po rozbaleni sme si umyli vlasy, z uterakov nam vypadavali mrtve vsi. To ale este ani zdaleka nie je vsetko! Samozrejme vyprat vsetky saty, vymenit postelnu bielizen a dokladne vytepovat koberce... a potom prislo to najpracnejsie a najhorsie - vyberanie hnid. Vsi totiz kladu vajicka, ktorym hovorime hnidy. Tieto hnidy su prilepene na vlasoch. Sprejom Difusil sme sice dosiahli, ze hnidy sa stali mrtvymi, cize by sa z nich uz neboli vyliahli dalsie vsi, ale na vlasoch vyzeraju hnidy tak, ci tak skaredo. Cim tmavsie vlasy, tym skaredsie a vyraznejsie su hnidy, pretoze hnidy maju bielu farbu - na blond vlasoch ich takmer nevidno. Ulozene byvaju pri korienkoch vlasov. Cele prazdniny sme potom stravili tym, ze sme si navzajom vyberali hnidy. CHytis vlas, chytis pri korienku hnnidu a tahas ju smerom dolu, az z toho vlasu zide. Ak mas synov, daj ich ostrihat dohola a mas po starosti, manzela daj tiez ostrihat dohola a je to vybavene. No ak mas dcery, nedajboze dlhovlase, tak to budu nekonecne dlhe hodiny stravene vyberanim hnid. Zakratko nato prisla puberta a problem s mastnymi vlasmi zapricinil, ze si dodnes umyvam vlasy kazdy den, cize si myslim, ze vdaka kazdodennemu umyvaniu vlasov nedostanem vsi uz nikdy.