Nízka Hcl, kvasinky, infekcie, poruchy cyklu

Príspevok v téme: Nízka Hcl, kvasinky, infekcie, poruchy cyklu
Marlyn

Dobrý deň p. RNG,
Keďže som človek, ktorý do seba len veľmi nerád dostáva chémiu tak som na základe prečítania príspevkov od Vás na internete v rôznych diskusiach, po tom čo som do vyhľadavača dala príznaky ochorení čo ma trápia predpokladám, že mám nízku hladinu kyseliny HCl( po dojedení jedla hneď grgam a mám pocit plnosti, unávy) , a v dôsledku toho premnožené kvasinky v črevách ( akné, ekzémy, problémy s cyklom, tiež neobvykle kruhy pod očami) a predpokladám aj v ústnej dutine, pretože mám neustále pália mandle, tvorí sa mi v tej oblasti hlien a mám biely jazyk a taký pocit zápachu z úst. Prednedávnom som sa pokúšala držať protikvasinkovú diétu, ktorú uvádzate na internete, ale nemala výrobky konkretne od výrobcov, ktorých odporúčate a neužívala som to celkom striktne, zrejme mi to kvasinky úplne nezničilo aj keď stravu som mala skutočne striktnú a v stravovaní som neprehrešila, chcela by som ju zopakovať s výrobkami, ktoré odporúčate, ktoré som si objednala nasledovne:
Now Oreganový olej,
Now Betaine Hcl,
Higher nature Citricidal,
Swanson Wild yam, tu sa chcem opýtať či mám objednavať ten pri ktorom je uvedené, že ide o koreň Wild yam root, lebo mám práve ten druhý
Chlorella od Green Ways aj Zelený jačmeň
Psylium mam z lekárne
Probiotika Biopron 9

Chcem sa Vás teda opýtať ako postupovať, ak chcem dať hladinu kyseliny Hcl doporiadku vynič kandidu v črevách a ústach, objednala som si aj chlorellu a zelený jačmen, ktoré chcem uživať tiež aby som telo úplne detoxikovala, a na úpravu cyklu wild yam. Tiež sa Vás chcem opýtať na radu, či by Ste mi vedeli poradiť ako sa stravovať a čo užívať v akých intervaloch aj po ukončení diéty, pretože by som veľmi nerada mala opäť tie hrozne stavy, ktoré ma poslednú dobu prenasledujú. Bola by som veľmi vďačná keby Ste si našli čas a spísali mi nejaké body, v ktorých by ste mi priblížili ako postupovať. Ďakujem pekne za odpoveď

RNG

Marlyn, ok. Ja obvykle odporucam ovela lacnejsdie enzymy, ako pancreatin, ale ine enzymaticke zmesi su tiez dobre na rozne problemy s travenin a potravinovymi alergiami. Probiotika maju dost kratku zivotnost, tj obcas je dobre si ich prekontrolovat, das do pohara tepleho mlieka obsah kapsule a do najneskor 48 hodin by to malo byt vykvasene, ked su tie probiotika zive

Marlyn

Dobrý večer p. RNG,
boli by ste taký dobrý a poradili by Stemi prosím Vás či je vhodné pri protikvasinkovej diéte a problémoch s tou žaludočnou kyselinou prať na večer probiotika, ktoré majú zloženie: Lactobacillus acidophilus, LA-5, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12, 4 miliardy baktérií,
pomocné látky:
dextróza, vyťažok z kvasníc (čo ma prekvapuje ! )stearan horečnaty, askorban sodný, inozitol, glutamat sodny, alginat sodny, odstredene sušené mlieko, zelatina, oxid titaničity a píšu tu tiež že lyofilizované bakterie su v pripravku probiofix uložené v polysacharidovej matrici, ktorá služi na zachovanie životaschopnosti kultury, čim je zabezpečená mimoriadna stabilita produktu aj pri normalnej teplote a súčasne ochrana pred pôsobenim zaludočnej kyseliny. ďakujem Vám pekne a prajem pekný deň.

Marlyn

alebo u nás na hoogle.sk som našla enzým s takoutou špecifikáciou:
Amylase 12,600 DU **
Cellulase 180 CU **
Lactase 580 ALU **
Maltase 60 DP **
Sucrase 40 INVU **
Hemicellulase 200 HCU **
Protease I 44,200 HUTU **
Protease II 4,800 PC **
Peptizyme SP 200 SPU **
Bromelain 1500 PU **
Papain 450 USPU **
Lipase 500 FIP

je účinnosť vporiadku? ktorý by ste odporučali najviac?

Marlyn

hopla zase som vložila odkaz, malo tam byť Swanson Premium
Digestive Enzymes, vedeli by ste mi prosím Vás poradiť tie najučínnejšie. Ďakujem za odpoveď

Marlyn

Jarrow Formulas, Jarro-Zymes Plus tieto som tam chcela napísať, ale odstanilo mi odkaz. objednala by som i-herbu.

Marlyn

Teraz čítam, akú hlúposť som napísala, chcela som napísať patrí Vám môj obdiv. Ešte by som sa chcela opýtať, či myslíte, že tieto enzýmy: -odkaz odstránený- sú dobré? alebo mi viete poradiť nejaké účinnejšie? a tiež, ktoré multivitamíny by ste mi odporúčali?
Ďakujem a prajem pekný deň

Marlyn

Pekný deň prajem p. Rng,
ďakujem pekne za odpoveď už asi začínam chápať súvislostiam :) a musím povedať, že problém bol asi v nedostatku Betainu HCL, lebo nechcem písať predčasne ( ešte sa ozvem ako som dopadla po uplynutí nejakého času) ale cítim sa lepšie. Chcem Vám povedať, že ste veľmi múdrý človek a patrí mi Váš obdiv. Ešte sa chcem opýtať, to, že mám kyselín dostatok postupne nejako zaregistrujem sama, alebo dokedy ich budem musieť užívať?

RNG

Candidu a rozne plesnove nakazy ma kazdy v crevach, otazka je len kolko, tj ci je to tolko, ze to zacne telu skodit.
Ked mas nedostatok kyselin, enzymov, mikrovlaknin alebo zlu crevnu floru, tj nedostatok probiotik v nej, odrazi sa to na traveni, absorbcii zivin a postupne to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Travenie si treba v prvom rade napravit, lebo to je zdrojom imunity, regeneracia a roznych procesov v tele. To nie je mozne nahradit doplnkami.
Strava a travenie musia byt dobre, inac ma clovek rozne zdravotne problemy.