Stale smädná

LMarika

Aj ja si myslim, ze ako najpravdepodobnejsia pricina neustaleho smadu by sa mohla javit cukrovka. Pripadne nemate doma/v skole/v praci, cize na miestach, kde sa najcastejsie zdrziavas, prilis na silno zapnute kurenie, cize velke teplo? To moze byt tiez pricinou neustaleho smadu. Vysetrenie na cukrovku si urobit daj, aspon budes vediet, na com si, nech uz dopadne akokolvek. Aj ja som si dala na histaminovu intoleranciu a nemam ju, no a co? Doktorka ma kvoli tomu nezjedla a ja aspon viem, na com som. A NEOPOVAZ SA CHODIT PO PSYCHIATROCH!!! Psychiatri kazdemu, hoci by bol aj celkom zdravy, nejaku psychiatricku diagnozu urcia, len aby mohli donho pchat a pchat za hrst liekov rano, za hrst liekov na obed a za hrst liekov vecer. Ked raz zacnes brat psychiatricke lieky, kazdy mesiac priberies 10 kg, budes sa citit na odpadnutie, budes mat zavraty a budes odpadavat, zacnes stracat pamat a schopnost logicky mysliet a svaly tvare ti ochabnu natolko, ze budes chodit s pootvorenymi ustami a s vyplazenym jazykom a uz na pohlad budes vyzerat ako sibnuty, ruky sa ti budu triast a vsetko ti z nich bude padat, nech uz by si bol byval pred zaciatkom brania psych. liekov akokolvek sikovny a manualny zrucny. Z obezity vyplynu do buducnosti dalsie problemy ako artrozy, vysoky cholesterol, problemy s krvnym tlakom, z liekov este zvysenie chuti do jedla a najma na sladke... A potom uz tu cukrovku dostanes naozaj pre pripad, ze ju este nemas, to chces?

Adam1980

Podozrievam, že zato môže cukrovka ktorú máš ale nevieš o nej :( skús nejakého cukrovkára popýtať či by ti nezmeral cukor v krvi alebo chod sa doktorkou, držím palce aby to bolo len tým, že ješ mastné, či slané jedlá! (meranie cukru v krvi moderne takmer vôbec nebolí a krv sa berie z končekov prst, nevpichuj do stredu prsta ale na boky tam to menej bolí až vôbec)

Zemjak

No psychicke by to mohlo byt ale to iba v pripade, ze by si si pocit smädu vyvolala sama. Na vine moze byt napr stitna zlaza, cukrovka... alebo to ani nemusi byt taka zavazna porucha. Mozno to mas len docasne.