Ani jeden mi nevyhovuje, nemam stastie na normalneho muza

Príspevok v téme: Ani jeden mi nevyhovuje, nemam stastie na normalneho muza
singlwomen

Tak skusala som internetove zoznamky, pokec, cez priatelov. NIeje muz ktory by mi vyhovoval povahou aj spravanim. Aj ked som obcas na takeho natrafila tak bud bol uz zenaty alebo vo vztahu. Vzdy mi nieco vadilo. Jeden bol velmi vysoky a tucny, druhy mal vysoku a patricno to daval najavo aj tym ze mal potrebu ma vzdy opravovat vo vsetkom a dokazova ze on je ten co vsetko vie lepsie, dalsi bol puntickar a strasne skostnately, iny bol prilis nizky na muza a tiez to hral na svetom skusenoeho, dalsi bol silne veriaci a nemohla som si obliect ani tricko s odhalenymi plecami ci suknu tesne nad kolena, dalsi bol tlsty a mal strbave zuby, iny zas vela sedel v krcme s kamosmi a balil okrem mna aj ine zeny v mojej pritomnosti, dalsi bol mamickyn milacik a na vsetko musel mat od nej povolenie aj ked mal uz 27 rokov, dalsi bol rojko, stale pisal akesi basne a ked sme boli spolu von tak ma nechytil ani len za ruku a nieto este bozk, posobil namna ako latentny gay, iny zas mal zaujem len o zury, chlast a travu, dalsi mi klamal o svojom veku tvrdil ze ma 24 a pritom mal 18 co mne starsej nevyhovovalo ved akoby, iny zase pisaval nielen mne ale aj dalsim babam co som zistila len jeho nevymazanou historiou na pokeci. Takze tak. Ja neviem ci mi nieje sudene si najst niekoho ale uz to vzdavam. Nemam nato nervy stale hladat a nachadzat len same nepodarky a neschopakov. Akoby normalni muzi vymreli. Co som zistila nieje dobre pozerat tie americke romanticke sladaky lebo nam kazia pohlad na muzov. Muzi vobec niesu taki ako ich zobrazuju rezisery vo filmoch. Tam je casto hlavny hrdina pekny, slusny, vtipny, sexi, chapavy, milujuci len jednu a bojujuci za zenu aj napriek jej odmietaniu. Proste haluz jak sa patri. Muzi v reali vobec taki niesu. Je to pekny odrb. Vytriezvela som. Len som sa chcela vykecat? Najst pochopenie? Vysvetlenie? Ani sama neviem.
Len mam otazku je normalne aby z takeho to mnozstva muzov nebol mi ziaden sudeny ktori by mi vyhovoval aspon na 80% a nebol zadany a chcel ma? :D Smiesna otazka vsak? Ja viem.. Tak vdaka za precitanie :)
Precitam si vase nazory, len dufam ze ma tu neukamenujete :)

De

Zaujimave je, ze autorka temy odsudzuje vysokych, tucnych, chudych, strbavych...ale na stretnutie s nimi ide. Tomu nerozumiem.

petriiik

Hladas idealneho chlapa s idealnym vyzorom, postavenim a spravanim... Dobre, to je v poriadku, ale otazka je, ci aj ty sama si idealna zena s idealnym vyzorom, postavenim a spravanim? Pritahuje sa len to co je podobne a ty mozno rubes vyssie ako si mozes dovolit. Preto Brad Pitt chodi s Angelinou Jolie a nie so Zuzkou z Filakova, a preto mas mozno aj ten pocit, ze vsade kam sa pozries su len nevyhovujuci muzi...

miska89

Bože toto ako keby som ja písala... Ten istý problém, už sa zmierujem s tým že budem sama obklopená radšej dákou mňa naplňajúcou činnosťou :D ..a to nechodím na zoznamky, nikto mi nevyhovuje no neviem to zmeniť..

Agnes989

Nemala by si toľko pozerať telenovely alebo aspoň sa nimi tak inšpirovať a čakať takého chlapa, ktorý je dokonalý po každej stránke. To samozrejme neznamená, že si musíš naraziť prvého idiota čo sa okolo teba obšmietne ale trocha ubrať z nárokov by sa hodilo. Tí chlapi s ktorými si randila, niektorí boli fakt nevyhovujúci, hlavne tí, čo balili iné, obmedzovali ťa, či mamičkin maznáčik. Ale prečo si nedala šancu tomu, čo písal básne a nechytil ťa za ruku, možno bol len nesmelý a potreboval čas. Mohla si ho ty chytiť za ruku a videla by si, ako zareaguje. Nemusel byť gay, mohol byť len z tých chlapov, čo sa do vzťahu nehrnú rýchlo, o to viac si ho ale neskôr vážia. A tiež si moc zakladáš na vzhľade, štrbavé zuby skutočne nie sú prekážkou dobrého vzťahu. Ani to, že je príliš vysoký alebo príliš nízky, to sú už povrchné veci. Čo sa týka tučnoty, záleží od toho, či mal len pár kíl navyše alebo bol morbídne obézny. Nečakaj holywoodskeho krásavca s vybieleným chrupom, namakaného, vyšportovaného, vysokého presne podľa tvojich predstáv, ak sama nevyzeráš jak holywoodska herečka, ťažko taký o teba zakopne.

gamm

vaau. napriek skusenostiam ma stale neprestava udivovat absolutna neschopnost sebareflexie u niektorych ludi. neuveritelne :-) obcas mam pocit ze som z inej planety.
kazdopadne zopakujem co opakujem stale. vo vztahu nejde len o narok aky by mal byt ten druhy, ale aj o to aky som ja. aky/a viem byt ja ako partner/ka ?
a dalsia vec. nie je zle na tom mat vysoke naroky. ale je rozdiel medzi tym mat vysoke naroky a mat nerealisticke ocakavania.
a potom treba stat nohami na zemi. nehladat vysnenu predstavu, ale realneho cloveka z masa a kosti ktory ma aj nedostatky lebo ineho cloveka ani nie je mozne najst :-) kto zije v nejakej iluzii o idealnom partnerovi, tomu sa necudujem ze je sam.

detto

Nečítala som celú diskusiu, iba príspevok..

A tak teda - singlwomen, neviem, čo ti povedať...
Prídeš mi ako milá a inteligentná baba a mrzí ma a zároven chápem, že sa citiš ako sa citiš....
Momentálne riešim niečo podobne....
Všade samý kkti, že?
Prepáč, že som vulgárna, ale tak to je. Tvoj príspevok uplne vystihuje moju idiotnu naladu v štýle, všade same páriky a ja sama....
Predtým som mala vzťah, kde bolo všetko dokonale až na jeho sprostu žiarlivosť, ktorou ma uhnal nakoniecaž k nevere....
Mysli si čo chceš, len ma nezatracuj...
Bolo to podvedome jednine vychodisko k uniku z toho vzťahu...

Teraz som rok sama a viem, nei je to vela, ale už mám pocit, že začínam byť zatrpknutá....

Stretla som muža....
Presne podla mojich predstáv, ktorý ma tiež nedostatky a nie je dokonalý, ale zasadne veci mame spoločne...
A okrem toho mame rovnaky humor...

A vieš, čo sa deje?
Nie je ani zadaný!
Ale ja jednoducho nie som jeho typ.................

Nechci vedieť, kolko som sa naplakala a natrapila, že sa musim vzdať tej užastnej predstavy..

A pravdu? Neviem, či taký ešte príde, lebo takuto ,,dokonalosť" som asi objavila prvý krát v živote a táto ,,dokonalosť" je navyše bez partnerky!!!

Myslím si. . . . že ja asi fakt budem sama... tiež mám velke naroky, tiež mi nikto nevei ,,sadnuť" nevyhovuje...vkuse je tam ,,niečo", čo to kazi..

a nebudem s človekom len za to, aby som nebola sama...

blbosť jak traky...

tolko teda moj nazor

ale ja ti držím palce. . . u teba to možno bude inak....

kikarika1

SINGLWOMEN

ja si dovolím reagovať na toto: "NIeje muz ktory by mi vyhovoval povahou aj spravanim. Aj ked som obcas na takeho natrafila tak bud bol uz zenaty alebo vo vztahu." - toto sa mi stalo 3x za celý môj život, že som natrafila na muža, ktorý bol doslova "moja krvná skupina", povahou, správaním atď, to isté on cítil zo mňa, jednoducho sme si sadli, ALE ...čo z toho, že bol už zadaný, alebo ženatý :))))))

život ide ďalej a preto sa pokús nájsť vo svojom živote niečo, čomu by si sa mohla venovať naplno a čo by ťa uspokojovalo, napĺňalo a robilo ťa šťastnou...ver mi, že také niečo existuje (záujem, koníček), len to musíš sama objaviť a musíš pochopiť, že oveľa dôležitejšie je, aby bol človek šťastný sám so sebou, než byť neustále nešťastný po boku niekoho (alebo nešťastný kvôli tomu, že si nedokáže nikoho nájsť) :)

MultiLevel

Ja by som sa spytala inak. Co ty ako zena ponukas muzovi? :)
Okej, tito muzi ti nevyhovovali, ale skusila si sa niekedy pozriet aj na seba? Nemyslim tym teraz aby si totalne polavila zo svojich narokov, to nie. Ale ak sa nam dlhodobo nedari najst si partnera, treba sa pozriet aj sam na seba - co robim JA zle, nie co robia oni zle, ze mi nevyhovuju :)
A hoci sa moze zadarit aj na nete, uz by som v tvojom pripade neskusala najst vztah cez net. Ty musis byt najprv s chlapom kamaratka. Cize ked tak, "hladat" nazivo medzi kamaratmi. Ist von s ludmi, s ktorymi sa mozno prilis nepoznas, ale to nevadi, vytvoris si priatelstva, len sa netreba bat. Ked spoznas niekoho s kym ti bude fajn, nechod nikdy do vztahu okamzite. Je to obrovska chyba ludi, ktori idu do vztahu po par drinkoch, po par sedeniach v kaviarni a potom sa cuduju preco to nevyslo :D No nevyslo to preto, lebo totalne preskocili tu fazu priatelstva a spoznavania sa. Ked sa s niekym fajn spoznas, snaz sa s tym clovekom travit vela casu a robit rozne aktivity. Sport, tury, divadlo, cokolvek. A do vztahu chod az vtedy, az budes dotycneho aspon trochu poznat, az prejdete fazou kamaratstva, je to fakt dolezite. Netvrdim, ze vztah, ktory zacal na nete alebo v ktorom bola preskocena faza priatelstva, zeby nevysiel niekomu, ale ja taky nepoznam :)

desperate

Ahoj. Poznám tvoju situáciu veľmi dobre, nie si sama. Ja to mám podobné haha, ja sa nad tým už nepozastavujem sa. Ostávajú ti dve možnosti bud budeš skušať a hľadať dalej alebo sa na nich už definitívne vyserieš a oslobodíš sa od tej predstavy že musíš niekoho mať po svojom boku. Pretože je to zjavne tak že sa ti žiadny nebude celkovo páčiť ani fyzicky ani povahovo...

couzsomnou

Ahoj...
neviem čo ti písali ostatní, ale mne sa zdá, že namiesto toho, aby si si všímala, čo má ten druhý človek s tebou spoločné, príliš sa sústreďuješ na to odlišné alebo na nedostatky. Nikto nie je dokonalý, ani ja, ani ty, nikto.

Poznám zopár ľudí v mojom okolí, ktorý majú striktné požiadavky na svojho budúceho partnera. A vieš čo? Ani jeden vzťah im nevydržal viac než mesiac.

Vôbec netvrdím, že nemáš máť nároky. Len ak spoznávaš niekoho nového, skús na ne zabudnúť. Pokecaj si s niekým, len tak, nezištne, nemysli neď na to, či ten chlap by bol na vzťah alebo nie. Ber to len tak...ako relax. Časom zistíš, že muži, o ktorých by si pri tom svojom sústreďovaní sa na svoj ideál ani nezakopla, sú celkom fajn.

Inak ja verím v to, že v každej životnej etape priťahujeme istých ľudí, podľa toho čo z náš vyžaruje. Ak si šťastná a vyrovnaná so všetkýcm vo svojom živote, takých ľudí aj pritiahneš. Ja si to všímam napríklad vtedy, ak mám strašne dobrú náladu a idem von, ani neiem ako, a ľudia sa mi prihovárajú, od najmenšich po najstarších, odrazu aj predavačky su milé..Ak idem von so zlou náladou, ono sa tých zlých vecí začne ešte kopiť na seba viac. Alebo si prídem ako neviditeľná.

Preto možno pouvažuj o sebe, urob si poriadok vo svojom živote a možno nastanú zmeny :)