Bolesť na vrchu chodidla

Príspevok v téme: Bolesť na vrchu chodidla
viki_001

Ahojte, potrebovala by som poradiť, na začiatku týždňa ma na vrchu približne v strede ľavého chodidla niečo pichlo, ako keby mi praskla žilka, odvtedy ma to občas bolí pri chôdzi, neviete mi poradiť čo by to mohlo byť? Môže to byť prasknutá žilka alebo natiahnutý sval? Mám ešte počkať alebo ísť k lekárovi? Ďakujem za odpovede :)

Jurino_1988

Ahojte, ja mám podobný problém, ale teda trápi ma to už vyše mesiaca. Niekedy to je v pohode, niekedy to bolí viac. Mám podozrenie na zápal vystierača kvôli nespravnej obuvi. Ale zrejme s tým pôjdem k lekárovi.

viki_001

Nie neudrela :/ Rozmýšľala som či to nemôže byť otlačené od topánky, ale nemám pocit, že by ma v poslednej dome omínala.

viki_001

Nemám to ani opuchnuté, len som to mala v prvý deň trochu zmodralé, preto ma napadlo to s tou žilkou a potom ďalšie dni to bolo len trochu červené.

Michaela4854

Aj ja som mala niečo podobné ne ľavom stehne zo zadu. Ja som s tým nebola u lekára lebo ma to bolelo len 2 dni, mala som asi natiahnutú žilu alebo niečo. Ale ak ti tam nič nevidno tak je to len natiahnutý sval, ale ak chceš choď radšej k lekárovi :)