Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

nobody485

couzsomnou: Ja sa tiež necítim na vzťah. Mám 22 rokov a v živote som babu nemal. Ale chcel by som sex... chcel by som za život vyskúšať aspoň pár žien... podľa mňa na tom nie je nič zlé. Ale povedz mi: Kde chceš hľadať? Mne sa to nedarí :( Nemôžem povedať, že chcem len to, lebo by ma brali za toho najhoršieho,... každý chce len vzťah :/

Môžeme sa zoznámiť ak by si chcela

Slobodna

Ach jaj, nezapáram len ti vysvetľujem a žiaľ musím mlieť svoje, keď to nechápeš a to si sa mi zdala celkom inteligentná.
Niekoľkokrát som ti napísala, že sa zariaď ako uznáš za vhodné - kde tam vidíš odsudzovanie? Ja viem, asi si čakala len alebo prevažne pozitívne reakcie ale toto je riziko, keď sa pýtaš na názor iných a neriešiš si svoje problémy sama.

"chvala bohu že taká nie som a viem rešpektovať aj iné názory..." no podľa tvojich reakcií asi nevieš.
Tu vôbec nehrá rolu náboženstvo ale zodpovednosť. To je jedno, proste urob si ako chceš, mne je to úplne jedno, či budeš spávať s jedným chlapom alebo nie. Len si myslím, že by to nemalo byť jedno tebe ale tak si o 10 rokov mladšia odo mňa tak sa to dá pochopiť - "mladosť-blbosť" sa hovorí. Keď budeš mať toľko ako ja, možno sa na to budeš pozerať inak. To je proste jedno.
Tebe podľa mňa strašne prehnane záleží na tom, čo si o tebe ľudia myslia, ako sa o tebe vyjadrujú a to dokonca aj ľudia, ktorých vôbec nepoznáš.

Delete

Ani jeden názor nejde proti tomu tvojmu a neuráža ťa...sú to konštruktívne a veľmi trefné pripomienky...

a sú hlavne pre teba...aby si si neublížila :)

couzsomnou

Neviem prečo sa všade nájde človek, ktorý potrebuje za každú cenu zapárať a mlieť si svoje :) chvala bohu že taká nie som a viem rešpektovať aj iné názory...
veď každý je inak vychovávaný, niekto ovplyvňovaný, niekto nie náboženstvom,atď.
Zbytočne sa tu budeme hádať, ja som túto tému založila lebo ma to fakt zaujímalo, ako to vidia chlapi, plus, potrebovala som si v hlave urovnať čo chcem.(stalo sa)

Agnes989

Nechce sa mi čítať tých x príspevkov podo mnou, ale napíšem ti svoj názor. Samozrejme že kurva nebudeš a názor iných ti môže byť ukradnutý. Muži to tak robia bežne a u nich sa to toleruje. Skôr ako striedať milencov by som ale na tvojom mieste volila nájsť si jedného, stáleho na sex. Ale tak je to tvoja voľba. Kondóm by vždy mal byť samozrejmosťou, ak si nechceš zo svojich radovánok priniesť neželané suveníry.

Slobodna

Nie je to prejav názoru ale odpoveď na tvoju otázku - citujem:
"Beriete ich automaticky ako kurvy?"

Ak by si sa pýtala, či ich berieme ako princezné, "nadávali" by sme ti do princezien :)
By si sa čudovala aké majú práve tie ženy libido ale to libido majú pre toho, kto si ho váži a nie pre toho, kto ho len použije.

Každopádne zariaď sa podľa seba.

Anjelik154

5 partnerov je vela? to si nemyslim, ja s manzelom mame presne tento pocet narovnako, obaja mame 28 rokov. Proste sme stretli omyly a aj o tom je bohuzial zivot. 5 partnerov je vela mozno v 18 ale urcite nie ked uz maju obaja minimalne po 25.. Ja sa skor citim neskusena ked tak pocuvam moje kamaratky a v manzelovej partii si chlapi dokonca nadhadzovali cisla lebo mali pocit ze keby povedali pravdu tak ich tie baby ani nebudu chciet, to je ta dnesna doba, za panenstvo sa div nestriela =/

couzsomnou

No čaute, prešla som narýchlo nové príspevky...tak nakoniec, vidím, že aj každý chlap má na to iný názor, ale to je vlastne fajn. Z toho mi len vyplýva, že sa zariadim podľa seba...

Niektoré ženy tu reagovali dosť prehnane, k tomu asi len toľko, že každá z nás má iné libido a pre každú je to teda iná "sila" odolávať. Preto sa neodsudzujme navzájom. A nenadávajme do kuriev a ľahkých. Lebo to nie je prejav názoru :)