Mám žiarliť?

Príspevok v téme: Mám žiarliť?
kapitalka

obcas cez vikend ked si dame s priatelom "vyjazdy" s priatelmi (kazdy teda sam) priatel vzdy skonci s kamaratkami opity v bare do rana a do nemoty.Najprv je teda s kamaratmi ale potom sa vzdy prida k tym babam a uz piju spolu do rana. Ja ich poznam, bavim sa s nimi ale zacina mi to prekazat, ked ich stretneme tak mrkaju a smeju sa ako sa dobre zabavili...Ale ako hovorim rozpravam sa s tymi babami aj ja, prihovoria sa pozvu na nieco, priatel mi vzdy povie ze ja som najlepsia, ich nechce, ze jeho kamarati rychlo "odpadnu" a jemu sa nechce ist domov.
No minule sme tak sedeli a tu jednu kamaratku tak zozadu drzal okolo pasa(ledabolo akoby tam ruka odpocivala,bol opity), ale aj to ma zarazilo.
Prekazalo by vam to? ci nemam panikarit a trapit sa?
On ma 26 ja mam 22 sme spolu 3roky

tucitam

Rozhodne by mi to vadilo.Staci mi tiez ake mam niektore kamosky...ze flirtuju doslova pre chlapmi.Takze to co si dovolila sa deje...ked mu to zakazes uvidis...a nevravim,ze zakazat..ze je maly chlapec,ale riadne sa porozpravat.Ja by na to nervy nemala

Bandolera

Kapitalka, som rada, ze ste si to vydiskutovali ale... Nakoniec si zistila ze si sa trapila kvoli veci, o ktorej ten tvoj nemal ani potuchy ,,vdaka'' tomu svojmu alkoholu... Nechcem rypat, pozechran, ale kto vie kolko takychto momentov pri tej jeho zabave si nepamata... Drzim ti palce a hlavne tomu tvojmu nech si vstupi do svedomia a zacne pit s rozumom.

kapitalka

tak sme sa o tom porozpravali.
to objatie si nepamatal a bol sokovany, bolo mu to luto a ze "keby som to urobila ja tak by vyletel z koze"
povedala som mu ze mi nevadi stretavanie sa, ale ked sa dozviem ze by bolo nieco viac tak je okamzite koniec, aby si daval pozor, ze mam trochu obavy
sluboval, ze obmedzi alkohol(ked uz si teda tamto nepamatal tak som mu povedala, ze nemusi tolko pit, tak to uznal)
no uvidim, slova nestacia, cakam na ciny:-)
dakujem za vase nazory:-)

laurora

lienka33- "zapamataj si ,že ten čo lubi,tu volnost nepotrebuje,on ju nechce ..on si sám povie, že kamaratov nepotrebuje " :D dufam, ze srandujes, lebo je to trosku odveci nazor. Kto priatelov nepotrebuje? Clovek je spolocensky tvor a kamaratov potrebuje vzdy. Ja by som nemohla byt v kuse nalepena na frajerovi tak aby sa cely zivot tocil len o nas dvoch. je to chore sa takto prilis upinat na vztah. A potom ked s ludia rozidu clovek zisti, ze nema vlastne nikoho a ma pocit, ze sa mu zrutil cely svet.
Len proste ma vsetko svoju mieru. Clovek musi v tom vztahu citit, ze je prednejsi ako vsetky party, kamarati ci kamosky. A ako bolo spomenute suvisi to s tou vyspelostou a zrelostou na vztah. Aj ked v takom veku by uz mohol byt trochu zodpovednejsi a pit rozumnejsie. A ano mas pravdu, aby to nedopadlo len takymi recami, ze si najlepsia a ze ta lubi. Zas nemusis to postavit do tej roviny, zeby mal s tym radikalne prestat, ale hlavne obmedzit to, ist domov skor ako rano a hlavne prist domov v lepsom stave...

kapitalka

no doteraz mi to velmi nevadilo, kedze tie kamaratky aj ja poznam, ale ked som videla to objatie tak som zacala rozmyslat.
len si chcem dobre premysliet co chcem povedat, aby to pochopil a tak lahko ma neuchlacholil recami ze "su nic" "lubi len mna" "a ja som pre neho ta najlepsie"

Shayleen

Píšeš že si viete o všetkom pokecať. A o takýchto veciach nie? O problémoch nie? Keď máte taký dobrý vzťah a dobre vám to klape kde je problém aby si s ňim aj ő tomto kecala? Nechápem dajak

kapitalka

Odpoviem vsetkym do jedneho textu, dakujem za nazory.
ja 22 on 26 spolu 3 roky. Vzdy bol velmi priatelsky, rad sa zabava, zoznamuje so vsetkymi, to mi pride normalne. Len ma zarazilo ze v poslednej dobe najviac travi tu zabavu s tymi kamaratkami a dokonca ked som vtedy videla ako jednu drzi tak sa mi az vtedy rozsvietil alarm v hlave.Inak myslim, ze ten vztah je dobry, stale sa rozpravame, je o com, travime cas spolu v ramci moznosti(ja studujem v inom meste), aj v posteli to klape, je pozorny aj mi povie ze ma lubi. Ale toto je asi velky zadrhel a neviem sa cez to preniest. Rozmyslam uz treti den co presne povedat, co mi prekaza, vyjadrim sa a ak to nebude akceptovat asi bude lepsi koniec.Mate pravdu nie je to normalne a mna to stve.

BubloDaa

K tomu alkoholu. Kamosi informatici pocas studia chlastali non-stop. Teraz, ked uz maju par rokov robotu, vztahy, uz piju len prilezitostne. Takze tazko povedat, podla mna to musi byt v genoch, aby sa stal clovek zavisly tak, ze nemoze prestat. Niekto sa zas strasne rada zabava a alkohol je doplnok. Otazka je, ci ma zaujem kvoli niekomu pitie obmedzit. Alebo... ci je zrely na vazny vztah.

AKo vyzeral vas vztah davnejsie? Zmenilo sa nieco? Byvate spolu? Pracujete? Ako travite volny cas? Co mate spolocne?

Najlepsi napad navrhnut mu, ze sa za nim zastavis, ked skoncis ty so svojou partiou. Alebo ho prekvapit. Ak ta ma rad, nemal by sa hnevat.

Moireal

Hned by som ho poslala kadelahsie. Moze byt akokolvek uzasny ale ked holduje alkoholu a zenam, to proste nieje clovek do vztahu. Inak by si nepotreboval od neho hentak oddychnut. Dnesna doba je fakt chora. Zeny, aby o ne bol zaujem, sa chovaju lacno a chlapi zas nevedia byt normalne verni. Normalne ani laskyplne mi to urcite nepride. A navyse ako skodia sami sebe ti ludia. Drzim palec, aby ho to priatela coskoro preslo. Povedz mu svoj nazor a ci by sa mi pacilo, keby teba obplavaju daki tvoji kamarati priamo pred nim. :))

5.5 elsa

zatrhni mu to,povedz že radšej by ste mali chodiť viac von spolu vy dvaja ,lebo ti ho nejaká zoberie keď bude napitý,určite s chalanmi nech ide von,ale nech neflirtuje zo ženami,ženy a alkohol nie je dobrá kombinácia:)